Prins Philip har bedt Charles besøge ham ved sin seng på hospitalet

Foto: Shutterstock

99-årige prins Philip har bedt sin søn, 72-årige prins Charles, om at besøge ham på hospitalet. Formålet med besøget skulle være at tale om kongehusets fremtid.

Prins Philip har bedt prins Charles om at besøge ham ved sin sygeseng på hospitalet. Formålet med besøget skulle efter sigende være at diskutere den kongelige families fremtid. Det oplyser dronningens tidligere pressesekretær ifølge Daily Mail.

Læs også

Gordon Ramsay har fået trist diganose

Dickie Arbiter sagde, at hertugen af Edinburgh skulle have 'anmodet' hans søns tilstedeværelse på King Edward VII Hospital i London sidste weekend. 

Dickie Arbiter, der tjente dronningen fra 1988 til 2000, sagde også, at prins Philip sandsynligvis var bekymret for den kongelige families fremtid. 

Prins Philip har nu været indlagt på førnævnte hospital i London i 13 dage, hvilket er hans længste indlæggelse nogensinde, eftersom han fortsat har brug for infektionsbehandling. 

Den 99-årige blev indlagt på den private London-klinik sidste tirsdag, som en forsigtighedsforanstaltning efter at have følt sig utilpas. Han gik dog selv ind i bygningen uden hjælp. 

Buckingham Palace har oplyst, at der ikke forventes at være opdateringer omkring hans tilstand i dag, men oplyst sidste tirsdag, at han var 'komfortabel' og 'reagerede' på den medicinske hjælp. 

"Jeg tror, at det var på hertugens anmodning, at prinsen af Wales besøgte ham," sagde Dickie Arbiter til True Royalty TV's The Royal Beat i går. 

"For at lægge fundamentet. Se, manden er 99, han er indlagt med en infektion. Mit gæt er, at han vil blive udskrevet, han vil gå ud, og han vil tage tilbage til Windsor." 

"Men på et tidspunkt skal han dø, og han sagde bare til Charles: 'En dag vil du være familiens førende mand'." 

Prins Charles var selv kørt fra sit Highgrove-hjem i Gloucestershire til London, hvor han besøgte sin far i omtrent 30 minutter. Herefter kunne han ses køre væk fra hospitalet med tårer i øjnene.

Læs også

Ingen må rejse: Nu flyver Mette Frederiksen sydpå

Det menes, at hertugen af Cornwall ikke har set sin far siden før jul som følge af coronarestriktionerne, da prins Philip har boet på Windsor Castle. 

 

Dagens Gossip