Psykisk syg mand gik amok og påkørte biler og mennesker i tysk lufthavn: To betjente blev såret

Foto: Shutterstock

Fredag morgen blev flere mennesker og adskillige biler påkørt i en tysk lufthavn, da en psykisk syg mand stjal en lejebil og gik amok.

I lufthavnen Köln/Bonn Airport i den tyske by Köln udspillede der sig fredag morgen omkring klokken 09:30 et drama, som faktisk havde været i gang det meste af morgenen. 

En psykisk syg mand gik nemlig ifølge det tyske medie Bild amok i en stjålet lejebil, men problemerne med manden startede meget tidligere.

Læs også

Far bortførte sine børn for ni år siden: Nu er der nyt i sagen

Faktisk blev manden af to omgange fredag morgen bortvist fra lufthavnen af lufthavnens sikkerhedspersonale, ligesom politiet også bortviste ham én gang tidligt fredag morgen. 

Manden forstod dog ikke beskeden. 

Han vendte nemlig tilbage og stjal ifølge Bild en lejebil, som var ved at blive klargjort ved lufthavnens parkeringsområde. 

Herefter kørte den 57-årige mand frontalt sammen med en parkeret bil, hvorefter han bakkede ind i endnu en parkeret bil. 

Den psykisk syge mand kørte desuden rundt på parkeringspladsen i høj fart og ramte mindst seks biler, ligesom flere personer måtte springe for livet. 

"Jeg så ham køre minibussen i fuld fart ind i en Audi," har et øjenvidne udtalt om den voldsomme episode, som heldigvis endte efter forholdsvis kort tid, da politiet ankom til stedet. 

Her måtte adskillige betjente med magt anholde manden, som strittede voldsomt imod og blandt andet sårede to betjente, som dog ikke blev alvorligt sårede. 

Tre af de personer, som nær var blevet påkørt, kom lettere til skade, og manden selv blev efter anholdelsen fragtet til hospitalet, hvor læger kunne konstatere, at han havde brækket tre ribben. 

Manden, som lider af en psykisk sygdom, blev senere fredag udskrevet fra hospitalet og overgik til politiets varetægt. 

Sagen er nu ved at blive efterforsket, og det er endnu uklart, om manden skal straffes og i så fald, hvad han skal straffes for.

Billeder af ødelæggelserne kan ses på Bilds hjemmeside ved at trykke her

Læs også

DMI melder ud: Her vender sneen tilbage

 

 

 

 

.

Dagens Gossip