Rasende brudgom forlader brylluppet, da han hører, hvad bruden har gjort

Skrevet af Henrik R

24/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brudgom besluttede at forlade sit eget bryllup, da han hørte om, hvad hans kommende kone havde gjort.

Dagens topnyheder

En brudgom besluttede at aflyse sit eget bryllup på selve dagen, fordi han fandt ud af, at hans kommende kone havde aflagt sin ekskæreste et besøg.

Parret, der ikke er blevet navngivet, gik viralt på de sociale medier, efter den knuste brudgom nægtede at lytte til sin brud, mens han stormede væk fra brylluppet i Kasoa i Ghana.

Ifølge Daily Star var manden vred på sin brud, fordi han havde fundet ud af, at hun angiveligt havde været ham utro 'en sidste gang', inden hun sagde ja til et af livets store spørgsmål.

Det britiske medie skriver også, at en af hendes veninder besluttede sig for at informere brudgommen om, hvad hun havde gjort, hvilket førte til, at et stort drama brød ud ved ceremonien.

Og tilsyneladende var der personer til stede ved bryllupsceremonien, der mente, at det ville være en god idé at optage det hele på video.

Derfor er det blev fanget på video, at bruden forsøger at overbevise sin kommende mand om at give hende en ny chance, men det var han ikke villig til at gøre.

Videoen er efterfølgende blevet delt på det sociale medie TikTok, hvor flere hundrede personer har reageret på den i kommentarfeltet.

En stor del af dem, der har kommenteret på videoen, har givet udtryk for, at de er glad for, at gommen slap væk, inden det var for sent.

"Denne mand bør hædres. Hun kan gå ud og gifte sig med sin ekskæreste i fred," skrev en person.

"Personen, der fortalte det til gommen, har befriet ham fra det onde. Jeg er sikker på, at deres første barn ikke ville være hans, men hendes ekskærestes," lød det fra en anden.

"Hvorfor vil du være sammen med din ekskæreste? Af hvilken grund?" skrev en tredje.