Manden tager tjeneren på røven: Det kom han hurtigt til at fortryde

Skrevet af Emil Martesen

25/02/2024
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En ukendt mand tog den 21-årige tjener på numsen, men få sekunder senere fortrød han bittert.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at vi inden længe skriver 2023 i kalenderen, men nogle personer har fortsat svært ved at forstå, at de ikke har ret til andres kroppe uden tilladelse. 

Og det fik 21-årige Emelia Holden at mærke, da hun gik sin gang på pizzariaet ‘Vinnie Van Gogo’s’ i Savannah, USA. I sidste måned blev hun nemlig udsat for noget ubehageligt, der ikke er at skrive hjem om. 

Hun var blot i færd med at passe hendes arbejde, da en fremmed mand åbenbart fandt det fuldstændig acceptabelt at tage hende på numsen. 

Men det kom han hurtigt til at fortryde. 

For med bestemte skridt gik Emelia hen til manden, og trak ham så hårdt tilbage i kraven, at det halve kunne være nok. 

Manden faldt også til jorden på nul komma fem. 

“Jeg kiggede på ham og sagde: "Du rører mig ikke, din fanden”, sagde Emelia til mediet People

Hele episoden blev også fanget af restaurantens overvågningskamera, hvilket gjorde det nemt for politimyndighederne at undersøge sagen, hvorfor den 31-årige mand straks blev anholdt. 

Videoen, der er i skrivende stund er gået viralt, hyldes nu med et hav af kommentarer, hvor tusindvis mener, at Emelia valgte at gøre det helt rigtige i situationen. Og 21-årige Emelia har kun én ting at sige om den uventede opmærksomhed: 

“Jeg er glad for, at andre kvinder kan se det her og vide, at de kan forsvare sig selv. Det er rart at vide, at jeg har gjort andre kvinder stærkere”. 

Du kan se videoen herunder: