Ren Alene Hjemme: Lille dreng boarder fly fra London til Los Angeles uden billet

Det var ren 'Alene Hjemme' da en 12-årig dreng formåede at komme ombord på et fly, som han slet ikke havde billet eller boardingkort til.

Der findes formentlig kun ganske få mennesker, der ikke har set de ikoniske Home Alone (Alene Hjemme) film. I Alene Hjemme 2 kan film-seerne se, hvordan den unge Kevin McCallister formår at boarde et forkert fly i lufthavnen.

Hans familie er på vej til Florida i Californien, mens han selv er på vej til New York City.

En lignende episode var under opsejling i London-lufthavnen Heathrow, hvor det på besynderlig vis lykkedes en 12-årig drenge at boarde et fly med kurs mod Los Angeles, selvom han hverken havde billet eller boardingkort.

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

Ifølge det britiske medie The Telegraph, skulle den 12-årige dreng der formodes at være hollandsk, have sneget sig med en gruppe mennesker, hvor han altså ikke blev spottet af personalet, der skulle scanne folks boardingkort og tilmed tjekke deres pasoplysninger.

Drengen ville ikke forlade flyet

Det var kun et tilfælde, der gjorde, at drengen blev opdaget. Flypersonalet lagde nemlig mærke til, at den 12-årig dreng havde en besynderlig adfærd, da han ledte efter en plads, og de bad ham derfor om at vise sit boardingkort, så de kunne hjælpe ham på plads.

Sådan et kunne han dog ikke vise, og drengen havde ingen ombord på flyet, som han rejste med. Han nægtede at samarbejde med flypersonalet, og han ville heller ikke forlade flyet.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Personalet kontaktede derfor politiet, og det var først da de kom ombord, at det lykkedes dem at få den 12-årige dreng til at forlade flyet. Den 12-årige dreng var dog ikke færdig med at volde problemer, for alle passagerer var nødt til at forlade flyet og gennemgå et ekstra sikkerhedstjek, så flyselskabet kunne være sikre på, at der ikke var flere ‘blinde passagere’ ombord på flyet.

I alt resulterede det i, at flyet fra Heathrow til Los Angeles blev hele fire timer forsinket.

Var det et væddemål?

Der blev med det samme sat en undersøgelse i gang, så de kunne undersøge, hvordan det lykkedes drengen at slippe gennem de mange sikkerhedsprotokoller, men også hvorfor drengen i det hele taget ville ombord på flyet.

En teori ifølge The Telegraph lyder på, at drengen skulle mellemlande i Heathrow-lufthavn, og dermed havde billet til en anden destination, men at han selv ville se, hvor langt han kunne komme, eller måske blev han udfordret til at gøre det i forbindelse med et væddemål.

En talsmand fra Heathrow-lufthavn har i en officiel udtalelse beklaget forsinkelsen på flyet, og samtidig forsikret, at den 12-årige dreng ikke var en sikkerhedstrussel. I samarbejde med politiet vil de dog undersøge, hvordan det kunne lykkes den 12-årige dreng at slippe gennem den ellers strenge sikkerhed i lufthavnen.

Læs også

Forrykt: Kvinde skulle på toilettet i flyet - Endte med at åbne for nødudgangen

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip