Restaurantgæst håner dreng med Downs syndrom: Men så giver tjener ham en lærestreg

Foto: YouTube

Nedsættende kommentarer kan aldrig forsvares.

Det sker af og til, at man møder et menneske, der har en tendes til at være ubehagelig over for andre i form af nedsættende kommentarer.

Det fik en tjener lov til at høre med egne ører, da en voksen mand kom med hadefulde kommentarer rettet mod et udviklingshæmmet barn. 

Foto: YouTube

5-årige Milo Castillo var ude at spise med sin familie, som de så ofte gør, fordi det skaber mange gode hyggestunder, men denne gang var det alt andet end. 

Det blev nemlig spoleret af familien, der sad ved bordet ved siden af. 

Det skriver Daily Mail

Familien, der sad ved siden af, mente at Milo var meget irriterende, fordi han "lavede mange underlige lyde", hvorfor de bad tjeneren Michael Garcia om at få ham flyttet til et andet bord.

Milo, der har Downs Syndrom, lod til at ligge den anden familie meget til last, herunder faren, der var meget utilfreds med, at han "grinte for meget", som til sidst blev for meget for ham.

"Specielle børn bør være specielle et andet sted," sagde han højlydt. 

Foto: YouTube

Michael fik nok og kunne ikke længere acceptere at manden hånede Milo.

Det var med sit arbejde på linjen, at han først nægtede at servere for dem, hvorefter han smed dem ud, hvilket kom som en stor overraskelse for Milos mor, der hylder Michael for sin reaktion.

"Hurra for mennesker som Michael, der ikke bare elsker Milo, som han er  en dreng med Downs syndrom – han står også op for ham uanset hvad," fortæller Milos mor, Kim Castillo.