Rip Torn er død

Foto: Th Century Fox / Album / Ritzau Scanpix

Den ikoniske og meget populære skuespiller, Rip Torn, er desværre gået bort i en alder af 88 år. Han efterlader sig en kone og seks børn.

Hvis du har set film kultfilmen Dodgeball, eller de ikoniske Men in Black-film, så er der ingen tvivl om, at du har nydt en god omgang skuespil af den fremragende Elmore Rual Torn Jr. som dog nok bedst er kendt under navnet Rip Torn.

Desværre så har vi set den sidste film med den legendariske skuespiller, da det netop er kommet frem, at den 88-årige skuespiller er gået bort. Ifølge The Guardian så er der endnu intet ude omkring selve dødsårsagen, men de skriver til gengæld, at Rip Torn døde i sit hjem tirsdag eftermiddag, hvor han var i selskab med sin kone Amy Wright, og hans to døtre.

Læs også

Ægtepar var millimeter fra at falde 600 meter i autocamper

Rip Torn tog hul på sin skuespillerkarriere i 1956, hvor han medvirkede i filmen Baby Doll. I årenes løb har han deltaget i intet mindre end 191 tv-film og serier, mens han også har lagt stemmer til tegnefilm og været producer.

Hovedparten af hans roller har været i komediefilm, hvor han ofte har haft en rolle, hvor han havde et stort temperament. Det udfoldede sig dog altid på en humoristisk måde, hvilket du blandt andet kan se herunder fra filmen Dodgeball.

 

Emmy- og Oscarnomineret

I løbet af sin meget lange karriere, lykkedes det Rip Thorne at blive nomineret til flere Emmys og en enkelt Oscar. Hele seks gang blev han nomineret til Emmy Awards, hvor det samtlige gange var for sin vel nok mest populære rolle, som Artie, i tv-serien The Larry Sanders Show.

Foto: Shutterstock.com

I 1996 lykkedes det Rip Thorne at løbe af sted med den prestigefulde pris, men en Oscar fik han desværre aldrig. Muligheden havde han tilbage i 1984, hvor han blev nomineret for sin rolle som Marsh Turner i filmen Cross Creek.

Rip Thorne efterlader sig seks børn fra tre ægteskaber.

Læs også

Ung musiker døde af koffeinforgiftning

 

 

Dagens Gossip