Ryanair-passager deler vandene da han afviser mor og baby

Foto: Shutterstock.com

En passager på et Ryanair-fly valgte at afvise en mor og baby, hvilket har delt vandene.

Brugere på de sociale medier har været splittede over en situation, der har involveret passagerer på et Ryanair-fly. Det skriver Daily Star.

Læs også

Fuld fart frem: Sådan har du ikke set Dronning Margrethe før

En mand, der var på vej på ferie, delte sin oplevelse fra flyet på Reddit, hvor han også bad om andre folks meninger, efter han blev bedt om at bytte plads med en mor og hendes baby.

Han forklarede, at han var blevet tildelt et sæde midt på rækken, hvorfor han altså sad mellem vindues- og gangpladsen.

Han gjorde det klart, at han gerne ville sidde tæt på udgangen, men da han gik ombord på flyet, blev han af en mor spurgt, om ikke han var villig til at bytte plads med hendes mand.

Kvindens mand var nemlig ikke blevet placeret sammen med hende, men derimod hele 12 rækker bag hende.

"Det lyder måske mærkeligt at bestille et midtersæde, men jeg ønskede, at det skulle være så tæt på udgangen som muligt, og der var ingen andre ledige sæder," forklarede manden.

"Flyet landede i en mindre lufthavn, der har begrænsede togforbindelser, så hvis jeg skulle nå det bedste tog, var jeg nødt til at løbe fra flyet og gennem paskontrollen hurtigst muligt."

"Hvis jeg misser det tog, er en anden mulighed at vente halvanden time eller bestille en taxa til 500 kroner. Så derfor betalte jeg for den plads."

"Så jeg går ombord på mit fly - træt som fanden. Forretningsrejsen var forfærdelig og uproduktiv, og jeg har en dame med sit barn på få måneder, der sover stille og roligt, siddende i vinduessædet."

"Hun spørger straks, om jeg kan flytte til række 18, så hun kan sidde sammen med sin mand. Jeg sagde bare, at jeg har betalt for sædet, og jeg ville ikke flytte. Jeg uddybede det ikke så meget."

Han afslørede også, at 'hele rækken' kiggede på ham. Derudover kunne han også se, at kvinden med det samme sendt en SMS til sin mand.

"Det værste er, at gangsædet ved siden af ​​mig var tomt. Ingen dukkede op. Så det virkede endnu mere mærkeligt, at min undskyldning var, at jeg købte et midtersæde. Til sidst sad ingen ved siden af ​​manden, så hun bevægede sig ned i flyet."

Han spurgte om andre folks meninger om, hvorvidt han var et r**hul: "Jeg var fysisk og mentalt udmattet, og jeg havde betalt for min billet og det specifikke sæde."

"Alle dømte mig, men ingen rørte en finger for at hjælpe moderen. Er åben for at høre jeres meninger."

I kommentarfeltet var det tydeligt at se, at brugerne på Reddit var meget delte omkring situationen, men de fleste mente dog, at manden ikke gjorde noget forkert.

"Du ved, at du har grunde til, at du købte det sæde. Det ville have været pænt af dig, hvis du accepterede damens anmodning, men det er du ikke forpligtet til. Hvorfor købte de ikke en plads ved hinanden? Ikke din skyld, at de ikke planlagde det bedre," svarede en bruger.

"Hvis I vil sidde sammen, så betaler for sæderne," lød det fra en anden.

"Jeg føler med familien, men hvorfor købte de ikke pladser sammen eller spurgte ved gaten? De tog et sats og tabte. Du havde ingen mulighed for at vide, hvilke pladser, der ville være tilgængelige, før dørene lukkede."

Læs også

McDonald's-ansat afslører hemmelighed: Det skal du vide

Da han blev spurgt, hvorfor han ikke blot rykkede ud til det tomme sæde ved gangen, svarede han: "Ja, det var muligt, men damen gik så snart dørene lukkede. Jeg tror, ​​hun var irriteret."

 

Dagens Gossip