Se en fars bøn: - Jeg vil se min døde søns Facebook-Film

De seneste dage har en hel del af dine facebookvenner formentlig lavet deres egen lille film med højdepunkterne fra deres tid på Facebook. Måske har du selv hygget dig med Facebook Lookback, som den nye funktion hedder.

Men sådan er det ikke for alle.

Amerikanske John Berlin fra Missouri vil frygtelig gerne se sin søns Facebook-Film, men det er ikke muligt. Sønnen Jesse døde som 22-årig i januar 2012, og familien har ikke kunnet få adgang til hans profil og kan dermed heller ikke skabe den lille mindefilm, som ellers ville betyde så uendeligt meget.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det fik John Berlin til at lægge en video med en bøn til Facebook og Mark Zuckerberg på YouTube.

- Det eneste, vi gerne vil, er at se hans film. Intet andet. Jeg behøver ikke engang få adgang til hans profil. Hvis I kan gøre det selv, så er det fint, lyder bønnen fra faren, der har tårer i øjnene.

Videoen var et sidste desperat opråb, efter han flere gange har forsøgt at kontakte Facebook med sit ønske.

- Alle laver de her videoer, som går viralt. Det er det eneste, jeg forsøger at gøre. Så jeg beder alle mine venner og venners venner om at dele den, så måske… Måske vil en der bestemmer se den. Jeg ved, det er et langskud, men jeg er ligeglad, Jeg vil se min søns film, siger John Berlin til kameraet. 

LÆS OGSÅ: Goodbye Facebook: På 30 sekunder kan du slette din Facebook-profil 

Og hans mission ser helt utroligt ud til at lykkes. Videoen er blevet set mere end 800.000 gange på bare et døgn. Og budskabet er tilsyneladende nået igennem til Facebook.

- Det virkede! Jeg er lige blevet ringet op af FB, og de vil lave en film kun til os, skriver John Berlin jublende på sin egen facebookprofil.

Det sociale medie fortalte også faren, at man nu vil se på, hvordan de bedre kan hjælpe familier, der mister en de har kær.

Se John Berlins rørende video, som altså også påvirkede Facebook, herunder: