Seks heste faldt gennem isen på en frossen sø: Kun to overlevede den tragiske skæbne

29/11/2023 14:19

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Vk.com
Foto: Vk.com
I en tragisk hændelse i Chelyabinsk-regionen faldt flere heste gennem isen ned i et vandhul på en sø.

Mest læste i dag

De fleste mennesker er udmærket klar over farerne ved at begive sig ud på en frossen sø og forstå risikoen ved at falde gennem tynd is. Men at formidle denne fare til dyr er en langt mere udfordrende opgave.

Desværre befinder dyr sig ofte i farlige situationer på grund af deres manglende evne til at genkende disse farer.

I en tragisk hændelse i Chelyabinsk-regionen faldt flere heste gennem isen ned i et vandhul på en sø. Begivenheden, rapporteret den 29. november af Ozersky City District på deres VKontakte-side ifølge Fontanka, fremhæver de farer, som frosne vandmasser udgør for dyrelivet.

Seks heste befandt sig fanget i et vandhul ved Kozhakul-søen nær Metlino-bosættelsen. Som reaktion på nødsituationen blev redningsfolk fra det russiske nødsituationsministerium (EMERCOM) sendt til stedet.

Bevæbnet med motorsave, koben og økser udhuggede de en sti på over 150 meter for at føre dyrene i sikkerhed.

Foto: VK.com

Da redningsaktionen startede, var tre af hestene allerede bukket under for kulden, ude af stand til at overleve frostgrader. En fjerde hest kunne trods redningsmændenes indsats ikke modstå den langvarige udsættelse for det iskolde vand og omkom under transporten.

To heste overlevede den tragiske skæbne og tjente som en afgørende påmindelse om vigtigheden af ​​at være ekstremt forsigtig og årvågen, når man begiver sig ud på en frossen sø.