Sendt fra himlen: Død kvinde giver rørende julegave til sin familie

Brenda Schmitz døde af kræft for ni år siden, nu har hun i et brev sendt en fantastisk kærlighedsgave til familien og hendes mands nye kone.

Gennem et jule-ønskeprogram på den lokale radiostation har Brenda Schmitz rakt ud til sin familie og givet dem en fantastisk julegave, selv om det er ni år siden, hun døde af kræft.

Kvinden fra Iowa, som døde af kræft i æggestokkene, efterlod sin mand David og fire sønner knuste af sorg.

Kort inden sin død, gav Brenda et brev til en unavngiven veninde. Veninden blev instrueret i at aflevere brevet til radiostationen, når David var blevet forelsket igen og havde fundet en kvinde, som også ville elske deres børn.

Her to år efter Brendas død er David blevet forlovet til en kvinde ved navn Jane, og det var derfor tid at åbne brevet.

LÆS OGSÅ: Fik brev fra kærestens afdøde kone: - Det betyder så meget for mig

- Vi har lavet juleønskeprogrammet i 20 år. Men vi har aldrig modtaget et ønske som dette, siger leder af radiostationen Scotte Allen ifølge Des Moines Register.

Enkemanden blev intetanende inviteret ind i studiet, hvor brevet fra Brenda blev læst op.

Det lød sådan her:

"David er en fantastisk ægtemand og far. Jeg ved, alt dette er ekstremt hårdt for ham. Han er ene om at tage de bedste beslutninger for min familie og i sidste ende finde en omsorgsfuld, medfølende og kærlig kvinde, som kan hjælpe med at tage sig af drengene. Hun skal være en utrolig kvinde (Jeg ville ønske, jeg kunne have mødt din kæreste) til at påtage sig opgaven med en stor udvidet familie med urokkelig kærlighed og hengivenhed og et stort hjerte."

"Vi har fire drenge Carter, Josh, Justin og min lille Max. Max er den yngste på to år gammel."

LÆS OGSÅ: Når læger vrøvler: Her er de morsomme patientjournaler

"Jeg blev diagnosticeret lige efter hans første fødselsdag. Intet barn så ung som Max burde miste sin mor, og det giver mig tårer i øjnene at tænker på det nu. Gud, hvor vil jeg savne at se ham og drengene vokse op til at blive fine mænd. Jeg stoler på, at David vil prøve at forhindre, at Max glemmer mig. Han er sådan en vaks, intelligent og smuk dreng."

"Min grund til at skrive dette er, at jeg har et ønske for David og drengene, og kvinden og hendes familie, hvis hun har børn også. Jeg vil have dem til at vide, at jeg elsker dem meget højt, og jeg håber, at de altid vil føle sig trygge i en verden af smerte."

"Jeg håber, at du med en lille handling, vil hjælpe mig at ændre deres liv for evigt, og så de ved, at jeg er med dem altid."

Mens brevet blev læst op strømmede tårerne ned af kinderne på både studieværten og David. Enkemanden var dog ikke overrasket over, at hans kone havde efterladt sådan en gave.

Siden hendes død er familien stødt på adskillige tegn på, at Brenda stadig er hos dem.

Den afdøde kvinde havde tre ønsker:

1: En dag eller weekend med forkælelse af Davids nye kærlighed. "Hun fortjener det. Få hende til at smile og lad hende mærke, at jeg virkelig værdsætter hendes indsats," skrev Brenda.

2: En magisk tur for hele familien, hvor de kan skabe minder, som de altid vil tage med sig.

3: En aften med drinks, mad og sjov til de læger og sygeplejersker, som tog sig af Brenda under hendes sygdom.

Med hjælp fra sponsorer lykkedes det radiostationen at opfylde alle den afdøde kvindes ønsker til familien, som får en tur til Disney World med alt betalt.

Hør hele det fantastiske brev fra Brenda Schmitz og se både Davids og værternes reaktion i videoen herunder: 

 

 

Dagens Gossip