Sendte en truende Messenger-besked til sin ekskærestes hund: Så fik hun fængselsdom

Skrevet af Mathias Madsen

73 uger siden

|

14/01/2023
Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 38-årig kvinde har fået en fængselsdom, efter hun skrev en truende besked til sin ekskærestes hund via beskedappen Messenger.

Dagens topnyheder

38-årige Paula Higham fra Liverpool i Storbritannien har pga. trusler et tilhold mod at kontakte sin ekskæreste og hans nærmeste. 

Ekskæresten har desuden blokeret hende på alle tænkelige medier, så det faktisk ikke er muligt for hende at kontakte ham over nettet, på sms eller lignende... Eller det troede han i hvert fald.

Higham fandt nemlig et smuthul, som nu har kostet hende en fængselsdom. 

Det skriver Ladbible

Den 38-årige brite blev således d. 12. januar idømt ét års betinget fængsel med en prøvetid på 18 måneder og 100 timers samfundstjeneste, fordi hun sendte døds- og voldstrusler til sin ekskæreste og hans mor. 

Hun skrev blandt andet til ekskærestens, at hans mor så "brugt ud," og at hun snart vil komme til at "se værre ud."

"Nyd din weekend. Jeg har delt dit navn og adresse på internettet [...]," har hun desuden skrevet til ekskæresten. 

Alt dette lykkedes hun med at skrive, fordi hun skrev til ekskærestens hunds Facebook-profil via beskedappen Messenger, hvor ekskæresten altså ikke havde tænkt over at blokere hende. 

Hun blev desuden dømt for at ringe til ekskæresten otte gange fra en telefon med et taletidskort, selvom hun havde et tilhold mod at kontakte ham. 

Paula Higham / Foto: Merseyside Police

Higham har af flere omgange offentligt hængt hendes ekskæreste ud som voldtægtsmand, selvom han ikke er dømt for voldtægt eller det, der ligner. 

Hendes advokat har under retssalen udtalt, at Higham lider af mentale problemer, som opstod, da hun arbejdede som prostitueret.