Servitrice ser kunden skriver besked på regningen: Da hun læser den få minutter senere løber det koldt ned ad ryggen

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

24/03/2024
Foto: Privat / OBS: Genrefoto
Da hun lader øjnene hvile ned over den chokerende besked løber det koldt ned ad ryggen.

Dagens topnyheder

Mange steder udenlandsk er det almindelig skik, at man efterlader drikkepenge, når man har lagt vejen forbi en restaurant.

Men helt anderledes forholdte det sig i USA for nyligt.

Her blev en tjener i USA særdeles overrasket, da en ældre kunde efterlod en besked på regningen, hvor han beskyldte hende for at være 'uhøflig'.

Hun havde spurgt ham og hans yngre ledsager, om de ønskede at dele regningen på $65.80, svarende til 446 kroner.

Det skriver The Mirror

På regningen havde kunden skrevet følgende:

"Ingen drikkepenge, fordi det var meget uhøfligt at spørge min kone og mig, om vi ønskede separate regninger???"

Tjeneren, som delte sin oplevelse på Reddit, forklarede, at det er standardprocedure på hendes arbejdsplads at spørge kunder, om de ønsker at dele regningen.

Hun tilføjede, at en tidligere episode, hvor en tjener antog, at en mand og kvinde var et par, førte til en ubehagelig situation, og derfor spørger de nu altid.

Og episoden er bestemt ikke gået ubemærket hen.

Reaktionerne på Reddit var blandede. Mens nogle mente, at det er standard at spørge, om regningen skal deles, mente andre, at det kan opfattes som uhøfligt. Dog var mange enige om, at kundens reaktion var overdreven:

"Er det ikke standard at spørge, om alt er på en regning eller ej? Jeg bliver altid spurgt, når jeg er ude med mere end en voksen", skrev en bruger, mens en anden tilføjede:

"Hvordan skulle du vide det? Jeg har set folk, der lignede, de var gift, men som var bror og søster, begge med vielsesringe".

Tjenerens oplevelse fremhæver de udfordringer, servicepersonale ofte står ansigt til ansigt med, og hvordan små handlinger kan misforstås af kunder.

Du kan se den originale regning herunder:

Foto: Reddit