Skød og dræbte giraf: Derfor vil jeg aldrig fortryde det

Foto: Privatfoto

Tess Talley har dræbt over 20 dyr og kalder dem alle hendes "trofæer". For nogle år siden skød og dræbte hun en sjælden sort giraf, som hun beskriver som den vildeste jagtoplevelse i hendes liv.

For nogle år siden delte Tess Talley et billede af hende selv, som poserede med en sjælden sort giraf, som hun skød og dræbte i Afrika. Dengang fik hun ikke meget ros for billedet, men hun forklarer hvorfor, det stadig er hendes stolteste øjeblik.

Talley forklarer at den dag, hvor hun dræbte giraffen, var en følelsesmæssig rutsjebane. Hun brugte hele dagen, sammen med en guide, på at opspore og jage giraffen, som hun endelig fik ram på til sidst.

Læs også

Tog chancen: Syv personer døde efter at have spist kød

Ifølge ladbible.com udtaler hun: "Følelsen af lettelse da jeg så ham kollapse var fantastisk."

Hun udtaler desuden: "Når jeg jager, er alle dyr et trofæ for mig."

Selvom Talley har adskillige "trofæer", er hun stadig klart mest stolt over hendes sorte giraf, og hun udtaler: "Jeg vil aldrig fortryde nogle jagter, som jeg er blevet velsignet til at deltage i! Det er hvem jeg er, og hvad jeg elsker at lave. Jeg vil aldrig undskylde for det, til dem som er uenige. 

Hun siger dog også, at intet fra hendes "trofæer" går til spilde. Hun elsker at fylde fryseren med frisk kød, men bruger også f.eks. pelsen til at lave smykker, såsom øreringe. Disse kan man købe på hendes egen hjemmeside.

Læs også

19-årig kvinde finder skjorte under sin vinduesvisker: Så advarer hun alle andre kvinder