Skole har fjernet alle Harry Potter-bøger på opfordring af exorcist

Harry Potter er blevet forbudt på en skole i Nashville, da flere eksorcister har fortalt, at bøgerne kan fremkalde onde ånder.

J.K. Rowling står bag en af de mest populære bogserier nogensinde, da hun lancerede historien om Harry Potter. Faktisk er den først bog i serien den 5. mest solgte bog i verden, men den bog skal man kigge lang efter, hvis man går på skole i Nashville USA.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

Mere præcist er der tale om den katolske privatskole St. Edward Catholic School, som netop har valgt at tage alle deres Harry Potter-bøger ned fra hylderne, da de mener, at bøgerne indeholder ægte forbandelser og trylleformularer, der kan risikere at fremkalde onde ånder, når de læses af et menneske. Det skriver The Guardian ifølge DR.

Trylleformularerne i bøgerne er ægte

Skolens præst ved navn Dan Rehil har ifølge det britiske medie skrevet rundt til elevernes forældre, hvor han fortæller, at han har været i kontakt med flere eksorcister, der alle har anbefalet ham at fjerne bøgerne fra skolens bibliotek.

“Bøgerne præsenterer magi som både godt og ondt, hvilket ikke er sandt, men det er et smart bedrag,” lyder det blandt andet i emailen til elevernes forældre.

Præsten er således også blevet fortalt, at de forbandelser og trylleformularer der bliver brugt i Harry Potter-bøgerne ikke er fiktive, men faktisk ægte forbandelser, der kan påkalde onde ånder.

“Forbandelserne og trylleformularerne der bliver brugt i bøgerne, er ægte forbandelse og trylleformularer, som kan risikere at fremkalde onde ånder i tilstedeværelsen af det menneske, der læser teksten,” lyder det endvidere fra præsten Dan Rehil.

Hvad mener du om præstens brev til elevernes forældre?

Læs også

Mor raser over, hvad Starbucks-barista skrev på datterens kop

 

Dagens Gossip