Slår vild verdensrekord: Så mange vandmeloner smadrer hun med lårene

Foto: Instagram.

En amerikansk kvinde har slået verdensrekorden for at knuse flest vandmeloner med lårene på kortest tid.

I 2014 tog det den ukrainske bodybuilder  Olga Liashchuk 14,65 sekunder at knuse tre vandmeloner med lårene. Den bedrift har amerikanske Kortney Olson nu slået. Det tog hende 7,5 sekunder at smadre tre af de store frugter - med sine lår vel at mærke. Det betyder, at hun kan bryste sig af en verdensrekord.

Læs også

Ikke set i Danmark i 50 år: Nu er de her

Kortney Olson, som også er bodybuilder, slog samtidig den mandlige rekord, som var på 10,88 sekunder - sat af den iranske atlet Rohollah Doshmanziari.

Det skriver Ladbible.

Amerikanske Kortney Olson var overbevist om, at hun kunne slå rekorden, da hun tidligere havde gjort det uofficielt på 11,36 sekunder. 

Dog var der ingen fra Guinness World Record til stede under forsøget på grund af Covid-19.

“Du bliver nødt til at have to vidneudsagn, du skal bruge to officielle stopur, der ligger inden for en tiendedel af et sekund, og så tager du gennemsnittet af dine to tider. Du skal gennemgå en ganske omfattende ansøgningsproces og så videre derfra," lyder forklaringen fra Kortney Olson. 

Underviser i det

Selvom Kortney Olson får svært ved at få en plads i rekordbøgerne, da ingen fra Guinness World Record var til stede under forsøget, så har hun nogle særdeles stærke lår.

Faktisk underviser Kortney Olson på et kurses, hvor der bliver øvet i at knuse vandmeloner. 

“Den Nationale Vandmelondag er 3. august, og mit mål er virkelig at få så mange kvinder og piger til at starte på dette program, fordi det er designet til at blive gjort hjemme,” fortæller hun om kurset, der kan opleves online. 

"Min vision er bare at se et ton af kvinder den 3. august smadre en masse vandmeloner," slår Kortney Olson fast.

Læs også

Derfor skal du både bruge varmt og koldt vand, når du går i bad

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip