Sofia vil ikke date hvem som helst: Stiller vildt krav til mænd på første date

31/08/2023 16:07

Nicolai Busekist

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun er ikke villig til at date enhver mand, og kræver derfor at få lov til at se mandens bankkonto på første date.

Mest læste i dag

En ung kvinde har formået at forarge en masse mennesker, ved at have indrømmet, at hun ikke vil date hvem som helst. Derfor beder hun også mænd om at vise deres bankkonto på første date.

Den 30-årige Sofia Franklyn nægter dog, at det handler om, at hun er en såkaldt 'golddigger'. Derimod har hun selv succes og har skabt en formue, hvorfor hun vil have en mand, der har det samme.

At have penge i banken, er ikke alt, hvad en potentiel bejler skal leve op til. Der bliver også stillet andre krav af Sofia, som man skal leve op til, hvis man skal være hendes kommende kæreste.

Det har hun afsløret i sin egen podcast, hvor hun gik besøg af Leo Skepi. Her fortæller hun, at hun på flere nylige dates har bedt mændene om at vise deres bankkonto. Hun tog endda et skærmbillede af det, som hun sendte til sig selv.

"Jeg synes ikke, det er mærkeligt at bede om den slags information på en første date," siger hun ifølge Daily Star.

"Jeg laver ikke sjov. Jeg har bedt de sidste tre fyre, jeg har datet, om at se deres bankkonto på den første date."

Hun har ikke problemer med at indrømme, at det er vigtigt for hende, at hendes kommende partner har penge på kontoen.

"Jeg vil kun date en velhavende fyr, der har penge," siger hun uden at tøve.

Foto: Instagram

Sofia har forsøgt at dække sig ind, da hun naturligvis har ønsket at undgå negative reaktioner.

"Jeg støtter fuldt ud alle 'sugarbabes' rundt om i verden, men jeg har et job. Jeg er meget succesfuld, så jeg har ret til at sige: 'Hej. Er vi på samme niveau, eller spilder jeg min tid?'," fortsætter hun.

Selvom hun forsøgte at komme med et argument for, hvorfor det er okay at bede om sådanne oplysninger, er hun blevet ramt af flere negative reaktioner.

Flere har anklaget hende for at være 'forkælet', mens andre blot har angivet, at det får deres 'alarmer til at ringe'. Desuden er der også en række brugere, der har kritiseret hende for at være en 'golddigger'.

En bruger har ifølge Daily Star forsøgt at lave lidt sjov med situationen, ved at hævde, at hun er 'undercover for skattefar'.

Selvom hun er blevet udsat for en del kritik, holder Sofia fast i, at det ikke er et problem at bede en mand om at vise sin bankkonto på første date.

"Det gør jeg. Hvis de ikke viser det, tager jeg stadig på en anden eller tredje date. Men jeg har brug for at vide det på et bestemt tidspunkt. Mange mennesker synes, det er vildt af mig at gøre det," siger hun.

"Jeg synes ikke, det er så tosset. Jeg er 30 år gammel. Jeg forsøger ikke at date og pjatte rundt. Den næste fyr, jeg finder sammen med, behøver jeg ikke engang at gifte mig med. Jeg vil bare have ham til at befrugte mig".