Streamer sender overfald på åben gade live

Foto: Reddit/HerbertGoon

En livestreamer blev dagens helt, efter at han under en udsendelse, ved ren tilfældighed, gik forbi et overfald der foregik på åben gade i London.

Videoen fra det voldsomme livestream er blevet delt på det sociale medie Reddit, hvor den på bare otte timer er blevet set 33.000 gange, og har modtaget næsten 2.000 kommentar i den tid - og man forstår det godt. 

Manden der sendte begivenheden live, ved navn Sherwin, går gennem gaderne i det centrale London, og taler med sine følgere mens han filmer sig selv - det skriver Unilad.

Pludselig stopper han op, og man kan i det fjerne høre noget uro. Sherwin løber der over for at se hvad der foregår, og det går hurtigt op for ham, at der er tale om et overfald.

Med det samme råber offeret på hjælp, og beder Sherwin om at ringe til politiet. I første omgang er redningsmanden dog mere opmærksom på at få overfaldsmanden væk. 

Efter et par små sammenstød, lykkedes det livestreameren af skræmme gerningsmanden væk.

Kort efter nærmer en gruppe mennesker sig scenen og forsøger at hjælpe offeret og streameren, der ringer til alarmcentralen.

Det er uklart, hvornår angrebet, der fandt sted nær Londons Leicester Square, skete, og myndighederne har endnu ikke kommenteret sagen, og offerts skader er derfor stadig ukendte.

Om overfaldet var ved at starte eller slutte, vides heller ikke endnu, men var det ikke for Sherwins mod, kunne da meget vel være gået værre. Det er bestemt også det brugere er Reddit har skrevet i kommentartråden. 

“Stor ros til ham (Sherwin, red.)Han handler med det samme, og er klar over, at han er nødt til at være højlydt og tiltrække opmærksomhed så meget som muligt, så folk kommer. Jeg tror ikke engang, der er noget, han kunne have gjort bedre for at hjælpe den fyr der,” - lyder en af de mange rosende kommentarer.

Du kan se videoen her:

https://www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/mnym8h/ip2_live_streamer_saves_an_asian_man_from_being/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

 

Dagens Gossip