Telefon reddede livet på 43-årig mand – Var det Robin Hood?

Foto: Shutterstock.com

En middelaldrende mand fik reddet sit liv, da hans telefon agerede som skjold for en dødbringende pil. Han ville blot tage et billede af den bevæbnede mand, men så affyrede han sit våben.

”Læg nu den telefon fra dig” Sådan lyder det ofte, især fra skolelærer og mødre, men det var vist en rigtig god ide, at en 43-årig mand havde sin telefon på sig, da han pludselig blev skudt af en fremmede. Telefonen sikrede ham nemlig overlevelse.

En 43-årig mand fra Australien havde formentlig mistet livet, hvis ikke det var for hans smartphone. Han kørte ind på sin grund i Nimbin, New South Wales, hvor han pludselig bemærkede, at der stod en fyr udenfor med bue og bil.

Den 43-årige mand tog sin mobilfrem for at tage et billede af den falske Robin Hood, og i samme øjeblik gjorde bueskytten sig klare til at sende en pil af sted.

”Beboeren holdte sin mobil frem for at tage et billede af den bevæbnede mand, som gjorde sin bue klar til at skyde,” fortæller lokale myndigheder i New South Wales.

”Han affyrede pilen mod beboeren, hvor den gennemtrængte hans mobiltelefon, hvilket fik mobiltelefonen til at ramme ham på kinden. Det efterlod små skader, men det krævede ikke lægehjælp,” lyder det.

Pilen havde ramt ham i hovedet 

Foto: NSW Politi

Politiet i New South Wales udgav billeder der viste, hvordan pilen var trængt gennem mandens telefon. Han var både heldig, at han havde haft telefonen fremme, og endnu mere heldig, at den var stærk nok til at holde pilen fra at gå hele vejen igennem.

Telefon holdt han nemlig lige foran hovedet, og dermed havde pilen ramt ham direkte i hovedregionen, hvis han ikke havde haft den fremme. Politiet har anholdt en 39-årig mand, som kommer for retten den 15. april 2019.

Mens pilen i telefonen kunne lyde som et stunt fra en Wilhelm Tell historie, så var det altså virkelighed, og det gik godt. Det gjorde det til gengæld ikke, da Monalisa Perez og hendes kæreste ville afprøve et stunt. Her skulle Monalisa Perez skyde sin kæreste, mens han holdte en bog op foran brystet, som så skulle stoppe kuglen.

Bogen stoppede ikke kuglen, og hvad der ellers skulle blive en sej video til Youtube, endte med at koste manden livet.

Læs også

Smuk gerning: Døv mand gik alene på bar - Tjener fik store drikkepenge

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip