Tragisk dødsfald i supermarked: Hylderne væltede som dominobrikker

Foto: Privat

En kvindelig ansat mistede livet, da hun var på arbejde og ulykken skete.

21-årige Elane de Oliveira Rodrigues havde kun haft jobbet i supermarkedet Mateus Atacarejo Mix Supermarket i byen São Luís i Brasilien i tre måneder, da den tragiske hændelse fandt sted fredag den 2. Oktober.

Læs også

Mary forlod stort show i pausen: Derfor gjorde hun det

Det skriver Daily Star. 

Billeder fra butikken viser, hvordan de store hylder faldt som dominobrikker, og der var flere personer, der kom til skade. Seks personer blev bragt til hospitalet, og Elane de Oliveira Rodrigues mistede livet.

De store hylder faldt som dominobrikker, og der var flere personer, der kom til skade. Foto: Privat.

 

Chokerede kunder kæmpede for at komme væk, da hylderne styrtede ned, men de vendte tilbage for at hjælpe folk, der var fanget nedenunder. Der blev ledt efter ofre hele natten, skriver Daily Star, og redningsmænd råbte for at bede de overlevende om at bruge deres mobiltelefoner til at signalere, hvor de var. Den 11-timer lange søgning involverede 270 brandmænd, og lørdag formiddag valgte de at afslutte den. 

“Hun var så glad”

En af Elane de Oliveira Rodrigues’ fætre, Ruan Alysson, fortalte til et lokalt medie, at Elane var så glad for sit nye arbejde.

Elane de Oliveira Rodrigues nåede kun at være ansat i tre måneder, før ulykken fandt sted. Foto: Privat.

"Det sidste billede, hun tog af sig selv på sin telefon, var i sin blå arbejds-T-shirt, hvor hun var på arbejde.”

Supermarkedskæden Mateus udsendte efterfølgende en pressemeddelelse, der bekræftede Elanes død. Den tragiske hændelse bliver nu undersøgt af politiet for at finde ud af, om alle sikkerhedskrav har været overholdt. 

Læs også

"Risikerer at dø”: Læge langer ud efter Trump

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip