Transformerede sig fra hvid til sort: Nu langer hun ud efter hvide mennesker

Foto: Instagram

Med et mål om at komme til at ligne en 'eksotisk barbie' har den tyske kvinde Martina Big brugt over 400.000 kroner på sin forvandling. Nu langer hun ud efter hvide, som ikke sympatiserer med Black Lives Matter.

Udover et sæt enorme silikone-bryster, så har Martina Big bl.a. også brugt penge på sol-indsprøjtninger, som ifølge hende selv, har resulteret i transformationen fra hvid til sort. Det fortæller hun til Jam Press. 

Læs også

Sara Bro smider alt tøjet igen: Se hende nøgen her

“Jeg er meget lykkelig”

Allerede tilbage i 2017 udtalte den tyske kvinde sig om sin egen forvandling.

“Jeg føler mig mere og mere som en sort kvinde. Det er en vidunderlig følelse, og jeg er meget lykkelig,” sagde Martina Big den gang.

I dag identificerer 32-årige Martina Big sig som en sort kvinde, skriver Ekstra Bladet og uddyber, at hun sidste år blev døbt på ny i Kenya, og nu går under navnet Malaika Kubwa.

Støtter Black Lives Matter-protesterne

Nu fortæller Malaika Kubwa også, at hun støtter Black Lives Matter-protesterne, der finder sted rundt om i verden.

“Desværre bliver mange sorte mennesker behandlet som andenrangsmennesker. Jeg synes, det er på sin plads, at folk protesterer højlydt mod disse forurettelser”, siger Malaika Kubwa og uddyber, at som 'tidligere hvid kvinde' forstår hun ikke hvide mennesker, der ikke støtter Black Lives Matter-bevægelsen.

“Jeg forstår ikke den slags mennesker. At fordømme sorte mennesker for at demonstrere mod at blive behandlet som andenrangsmennesker. Det kan ikke fortsætte sådan, at hvide mennesker lever et bedre liv ved at udnytte sorte mennesker,” siger hun.

Hun har ikke selv oplevet at blive behandlet racistisk. Det skyldes mediernes rolle, påstår hun. 

“Jeg er meget kendt i medierne, så folk er mere bevidste om, hvorvidt de er racistiske mod mig, fordi de er bange for, at deres opførsel bliver trykt i pressen” forklarer Malaika Kubwa, ifølge Ekstra Bladet, til Jam Press.

Læs også

Invaderer have-trampolin: Se de vilde billeder

 

 

 

 

Dagens Gossip