Turist glemmer hustru på tankstation og kører næsten 100 km før han opdager hun mangler

En distræt mand fik ørerne i maskinen, da han glemte sin kone ved en tankstation og kørte omkring 96 kilometer, inden han opdagede hun manglede.

Manden - der kun er identificeret ved navnet “Walther” - kørte hjem fra en ferie i Brasilien til sit hjem i Argentina. Turisten og hans kone standsede ved en benzinstation. Det skriver The Independent

Efter han havde fyldt brændstof på bilen og været på toilettet, kørte han videre.

Imidlertid opdagede han ikke, at hustruen - der kun er identificeret ved navnet “Claudia” - var smuttet ud af bilen for at købe nogle kager. Hun havde ellers sovet på bagsædet.

Parrets 14-årige søn sad på forsædet og spillede et spil på mobilen og opdagede øjensynligt heller ikke, at hans mor var smuttet ind på tankstationen.

Da Claudia kom ud og indså, at hun var blevet efterladt, prøvede hun at ringe til manden. Opkaldet gik dog ikke igennem på grund af manglende signal.

Læs også: Familie på ferie glemte treårig datter på rasteplads

Dernæst kontaktede hun politiet. De tog hende med på stationen, hvor hun ventede, indtil manden kom for at hente hende to timer senere.

Da han endelig kom, var kvinden - forståeligt nok - temmelig vred. Faktisk var hun så sur, at hun sparkede til bilen i arrigskab.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip