Turist smidt ud af Venedig for at bade topløs

Foto: Shutterstock

Det blev en dyr tur i vandet.

Sol og badning hænger sammen for mange mennesker. Nogle krydrer det endda med at være topløs.

Det er dog ikke alle steder, at det er lige populært at bade topløs.

En kvindelig turist blev nemlig smidt ud af Venedig, efter at hun blev taget i at posere topløs på et krigsmindesmærke. Det skriver CNN.

Læs også

Lene Beier hårdt ramt af sygdom

Den 30-årige kvinde fra Tjekkiet tog sin top af sidste fredag ​​eftermiddag og dumpede sine ejendele på monumentet, som hylder Italiens krigshelte - for derefter at tage en svømmetur i den kolde lagune og derefter lægge sig ved siden af ​​statuen af en myrdet kvindelig partisan for at posere til billeder.

Kvinden blev som straf udelukket fra Venedig i 48 timer og fik en bøde på 450 euro.

Lokale Mario Nason var ude at gå tur med sin søn, da han så kvinden og hendes to ledsagere på monumentet, som ligger ved havnefronten.

Dedikeret til kvinderne, der gav deres liv i deres kamp for frihed under fascismen, består den af ​​en bronzestatue af en myrdet partisan, halvt i vandet, halvt på en platform af bronze og beton.

Placeret nær Biennalens haver, er det en af ​​relativt få statuer dedikeret til kvinder i Italien. 

“Det var en smuk dag, og vi så to mennesker tage billeder. Jeg så en mærkelig bevægelse, og så så jeg denne kvinde svømme uden bekymringer i verden," sagde Mario Nason til CNN og tilføjede:

"Jeg tænkte, at hun måtte være skør og troede, at hun kunne svømme på en frysende dag. Men så så jeg, at hun forsøgte at komme op af vandet ved at klatre op på statuen, kun iført sine bikinitrusser.”

Læs også

27-årig har tjent nok til at gå på pension: Nu deler hun sine tre bedste råd til at blive økonomisk uafhængig

 

Dagens Gossip