Tusindvis af maddiker dryppede fra Karens loft - så gjorde politiet et uhyggeligt fund

Karen Davy og hendes familie havde gennem flere dage været plaget af maddiker, som dryppede i tusindtal fra loftet over deres køkken.

Kvinden, som er mor til fire og bor i en lejlighed i det sydlige London, blev mere og mere perpleks over de væmmelige, mystiske maddiker, som efterhånden også fik selskab af fluer, i deres køkken.

Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Jobråd: Lugt til dit tis og lyt til æblet

- Jeg kan ikke engang sove om natten. Jeg har siddet vågen og ventet på, at maddikerne kom ud fra loftet, for så panisk at gøre rent efter dem, siger Karen Davy til Daily Mail, og fortsætter:

- Mine børn er helt traumatiserede. Den yngste er rædselsslagen for at gå ind i køkkenet.

Karen Davy ringede til udlejningsfirmaet, som ejer hendes lejlighed, men det lykkedes ikke at få deres hjælp.

LÆS OGSÅ: Denne pige gjorde en skræmmende opdagelse, da hun skrællede sin banan

Så hun begyndte at spørge sine naboer, om de havde det samme problem i deres lejligheder. Og med viceværtens hjælp lykkedes det hende at kigge ind ad vinduet hos sin overbo.

- Jeg har aldrig set noget lignende. Der var fluer og maddiker på vej ud af vinduet over mit hoved, og da der kom en luftbrise indefra, var stanken helt forfærdelig. Jeg var lige ved at kaste op, siger Karen Davy

Så til sidst tilkaldte hun i desperation politiet for at få hjælp med sit ulækre problem.

LÆS OGSÅ: Mand prøver at sælge sit amputerede ben som lampe på eBay

Da politiet ankom den 22. september, brød de døren ind hos Karen Davys 49-årige overbo, en krigsveteran fra golfkrigen, og opdagede, at han lå død i sin lejlighed.

Selv nu - en uge efter, at Karen Davys overbos lig blev fundet, har udlejningsfirmaet Southern Housing stadig ikke fået ryddet op efter det horrible maddike- og flueangreb i hendes og den overliggende lejlighed.

.

Dagens Gossip