Ud af det blå stillede mand krav til sin gravide kone: Nu overvejer hun at forlade ham

Skrevet af Nicolai Busekist

64 uger siden

|

24/03/2023
Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En gravid kvinde har indrømmet, at hun overvejer at forlade sin mand, fordi han har stillet et krav om, at der bliver udført en faderskabstest.

Dagens topnyheder

En kvinde, der venter sit første barn, har afsløret, at hun overvejer at forlade sin mand, efter hendes mand har stillet krav om en faderskabstest.

Hun fortæller i et opslag på forummet Reddit, at hun 'hellere vil være enlig mor', end at skulle holde hans 'usikkerhed ud en dag længere'.

Det skriver mediet Tyla.

Kvindens opslag er endt med at gå viralt. Det har ikke blot få et stort antal såkaldte upvotes, men der er også flere tusinde personer, der har kommenteret på det. 

"Min mand og jeg har været sammen i 6 år - og har været gift i 3 år," skriver hun.

"Vi mødtes på universitetet. Vi er nu begge i starten af 30'erne, og vores forhold har indtil nu været ret problemfrit."

Hun fortæller, at det eneste område, der kunne forbedres, er i soveværelset, men hævder, at hendes mand 'bliver berørt og tvær i flere dage', hvis hun forsøger at tale om det.

"Efter at have besluttet, at vi er klar til en baby, har vi prøvet i næsten et år, og jeg venter endelig. Jeg er i øjeblikket i min 4. måned. Men i går spurgte min mand, om vi kunne lave en faderskabstest - helt ud af det blå," fortæller hun.

"Først troede jeg, at jeg hørte forkert, og da han sagde det igen, grinede jeg, for jeg troede, han lavede en dårlig joke. Men nej, han var faktisk helt seriøs."

"Så snart jeg indså det, fik jeg straks ondt i maven. Jeg spurgte ham, hvorfor han ville have testen, og han sagde, at han bare vil sikre sig, at barnet er hans."

"Jeg spurgte ham, om han mistænker mig for utroskab, og han sagde nej. Jeg gjorde ham opmærksom på, at jeg arbejder fuld tid og bruger hvert eneste minut, jeg har fri, sammen med ham, så hvornår skulle jeg overhovedet finde tid til at være utro, selvom jeg ville, hvilket jeg ikke vil?"

Kvinden fortæller, at han 'blev sur' og sagde, at hun ikke anede, hvordan det var for mænd, at de ikke 'havde nogen kontrol' over en graviditet', og at han ikke ville opdrage en andens barn.

"I vores land (ikke USA) skal en faderskabstest godkendes af begge forældre eller være beordret af retten, så jeg fortalte ham klart, at jeg ikke samtykker, og hvis han indgiver en begæring til retten for at få lavet testen mod min vilje, så kan han også søge om skilsmisse mens han er i gang, for i så fald er jeg færdig," skriver hun.

"Han blev helt oppustet og påstod, at jeg ikke ville blive så sur over det, hvis ikke jeg havde noget at skjule."

Efter at have fortalt ham ligeud, at han er dårlig i sengen, endte det med, at han 'stirrede tomt' ud i luften og 'begyndte at græde'.

"Jeg lod ham stå, smed det nødvendige i en taske og tog hjem til mine forældre," skriver kvinden.

"Jeg føler, at hele min verden er kollapset. Min mor forsøger at være mægler og har talt med ham i mellemtiden. Hun fortalte mig, at han er meget såret over min kommentar, og at han vil have mig til at undskylde for det, som en måde at møde ham på i midten."

"På den ene side ved jeg, at det, jeg sagde, blev sagt i trods og var langt under bæltestedet, men på den anden side føler jeg mig absolut berettiget til endelig at have sagt det højt, efter at have gået rundt om hans følelser i årevis, mens jeg forsømte mine egne behov i dette forhold."

"Jeg er mere og mere sikker på, at jeg ikke engang vil tilbage. Jeg vil hellere være enlig mor end at føje mig for hans usikkerhed én dag mere."

I kommentarsporet var der mange, der sympatiserede med kvinden, og én spekulerede i, at manden var fuldt ud klar over, at han ikke behagede hende seksuelt, så antog, at hun var 'gået andetsteds'.

"Selv han indser dette. Det er ikke et spørgsmål for dig, fordi du ved, at du ikke har været utro. Det har været forfærdeligt, men du holdt fast ved ham. Han er ikke sikker på sig selv. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at han er et fuldstændig rod følelsesmæssigt. Denne mand har brug for terapi. Nu. Uanset om du går tilbage til ham eller ej," skrev en bruger, og fortsatte:

"Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre, for jeg kender ham ikke. Jeg vil måske sige, at jeg ville være villig til at prøve, hvis han selv ville gå i terapi og med jer som par. Hans usikkerhed ødelægger hans liv."

"Jeg ville gå med til at give ham faderskabstesten og derefter få serveret resultaterne sammen med skilsmissepapirerne, men jeg er også smålig på den måde," skrev en anden.

"Undskyld ikke - og helt ærligt vil du opdrage et barn med denne mand? Få den faderskabstest og bliv skilt," lød det fra en tredje.