Mor prøver ny kjole: Bliver målløs, da hun hører, hvad sønnen siger

Skrevet af Henrik R

02/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor blev målløs, da hun hørte, hvad hendes 4-årige søn sagde, da hun prøvede en ny kjole.

Mest læste i dag

De fleste har hørt udtrykket om, at 'man skal høre sandheden fra børn og fulde folk'. Og det må siges, at denne mor fik sandheden at vide af sin 4-årige søn.

Hun ville lave en lille video af, at hun prøvede en ny kjole, og i denne forbindelse fangede hun sønnens reaktion på video.

I videoen, som hun har delt på det sociale medie TikTok, hvor den er blevet set mere end 1,2 millioner gange, viser Joanne sin nye kjole frem, som hun har købt hos Primark, skriver Mirror.

TikTok-brugeren stod foran sin søn, da hun viste den nye kjole frem, og har nu delt videoen af, hvad sønnen sagde. I kommentarfeltet har flere brugere kaldt det for 'brutalt'.

Videoen starter med en tekst over optagelsen, der lyder som følgende: 'Påmindelse: Prøv ikke nyt tøj foran din 4-årige'.

Mens hun viser kameraet den nye kjole, som hun har købt, og som hun beskriver som havde en 'kramme-pasform', formåede hun utilsigtet at fange på video, hvad hendes søn sagde til hende:

"Det ligner, at du er gravid med to babyer," lød det fra hende 4-årige søn.

Da hun hørte, hvad sønnen sagde, blev hun fuldstændig målløs, og sagde: "Hvad siger man overhovedet til det?"

Det viste sig dog, at hendes søn ikke var helt færdig. Han fortsatte nemlig med at sige: "Du skal ikke købe den kjole. Den får dig til at se gravid ud."

Joanna har selv valgt at dele videoen på de sociale medier, hvor der naturligvis er rigtig mange, der har reageret på den.

Der er op til flere brugere, der har valgt at dele deres reaktioner i kommentarfeltet. Flere af dem går endda så langt, at de beskriver sønnens reaktion som værende 'brutal'.

"Stop med at prøve tøj i nærheden af ham. Ikke flere kommentarer om kropstyper. Ikke flere. Ikke før han er ældre," skrev en bruger.

"Du er fantastisk ud. Børn er brutale," lød det fra en anden.

"Jeg håber, du fortalte dit barn, at det ikke er en måde, man skal tale til nogen på, og hvor let følelser kan blive såret på grund af det. Børn er sjove. Du er smuk," skrev en tredje.

"Det her er min daglige prævention. Tak," skrev en fjerde, der tilsyneladende er blevet skræmt af idéen om selv at få børn.

"Børn er så brutale. Bestemt også noget, min datter vil sige," lød det fra en femte bruger.