Ung kvinde havde en affære med chefen - da han fyrede hende, tog hun hævn

Ninna Andreasen

401 uger siden

|

11/11/2016
Den 26-årige kvinde blev rasende, da hun blev fyret, efter chefen var blevet gift med en anden kvinde.

Dagens topnyheder

En medarbejder er blevet kendt skyldig i hævnporno, efter hun delte nøgenbilleder af sin tidligere chef på hans kones Facebook-side.

Den 26-årige Kaylea Reid var rasende, da hun blev fyret fra sit job, efter at have arbejdet i det i under et år. Hun hævnede sig på sin tidligere chef, som hun havde haft en affære med, skriver Daily Mail. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

Før chefen blev gift, havde den 26-årige en affære med ham. De udvekslede frække sms’er og billeder. Da han blev gift, stoppede affæren. Snart efter mistede hun også sit job.

Det var for meget for hende, så hun besluttede sig for at få hævn. På den tidligere chefs nye kones Facebook-profil delte hun private, seksuelle fotografier af manden uden hans viden eller billigelse. Billederne kan være blevet set af op mod 4000.

Men selvom Kaylea Reid erkendte forholdet, ser hun ud til at slippe usandsynligt billigt. Hun risikerede fængsel i op til to år, men fik en betinget straf og blev idømt at betale 20 pund - knap 200 kroner - til en offerfond. Den tidligere chef fik ingen erstatning.

Årsagen til, at hun slap for at betale erstatning, var, at retten mente, at han havde “opført sig provokerende”.

Den 26-årige har haft mentale problemer. Hun begyndte at arbejde for Affinity Trust, som er en velgørende organisation, der underviser handicappede i Suffolk i England. Hun slog op med kæresten i marts i år og fandt trøst hos chefen. De udvekslede frække beskeder og billeder. 

Men så blev chefen gift. Den 26-årige begyndte at skrive til chefen, at hun ønskede, at hun selv var hans kone. Han fyrede hende den 5. oktober i år. Efterfølgende delte hun billederne på hans nye kones Facebook-side og taggede kollegerne.

Læs også

Farvesymbolik - Vil du gerne vide om farvernes betydning og farvesymbolik generelt, så er du kommet til det rette sted.

Drengenavne - Danske drengenavne har ikke overraskende ændret sig over tid, men flere gamle danske navne er stadig blandt de mest populære drengenavne.

Seneste nyheder - Hele Danmarks netavis med seneste nyheder lige nu fra ind- og udland. Vi følger nyhedsstrømmen 24 timer i døgnet og bringer dig breaking nyt. Alt fra krimi, sport, videnskab til underholdning og livsstil.

Hårdkogt æg - Så længe skal du koge dine æg, hvis du vil have blødkogt æg, smilende eller hårdkogt æg.

Mavesår - Mange danskere rammes i løbet af deres liv af et mavesår, men langt fra alle er klar over, hvilke symptomer, man bør være opmærksom på.