Ung kvinde hoppede i vandet i sin nye bikini: Da hun kiggede ned, opdagede hun sin store fejltagelse

22/09/2023 18:45

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde valgte at tage en tur i havet iført sin nye bikini, men da hun kiggende ned, fik hun øje på en stor fejltagelse.

Mest læste i dag

Når man køber badetøj, er der flere ting, der er vigtige at fokusere på. Blandt andet skal man sikre, at det har den rette størrelse og pasform.

Hvad man sjældent har med i sine overvejelser er, om der potentielt kan være tale om gennemsigtigt badetøj. De fleste har nemlig en klar forventning om, at det ikke vil være tilfældet.

En ung kvinde har afsløret, at det netop var, hvad der skete for hende, da hun en tog en tur i havet i sin nye bikini fra brandet Shein. Det skriver The Sun.

Meghan har omtrent 2.000 følgere på det sociale medie TikTok, hvor hun har delt en video om sin oplevelse. På platformen deler hun jævnligt videoer om mode og rejser.

Foto: TikTok

I en nylig video fortæller hun, at hun forud for en ferie, havde købt en ny hvid bikini fra Shein, som hun havde taget med på rejsen.

Bikinien havde hun kombineret med et par fine sandaler og solbriller, inden hun gik på stranden. Hun var afsted med en gruppe venner, og de besluttede sig for at tage en tur i havet.

Meghan fortæller i sin video, at hun faktisk bare ville lave en video til TikTok, hvor hun befandt sig i havet. Det endte dog med at være noget helt andet, der kom i fokus.

Foto: TikTok

"Jeg ville lave en sød TikTok som alle gør i havet – og forhåbentlig ikke tabe min telefon," siger hun i videoen.

"Vi havde været ude i vandet i et par minutter, da jeg rejste mig. Vi indså, at min nye Shein-bikini var fuldstændig gennemsigtig…. Så sådan går det i dag."

Hun var naturligvis meget frustreret, da hun kom op af vandet, hvorfor hun straks gik tilbage til sit værelse, hvor hun skiftede til en anden bikini.

"Jeg blev også ramt af en brandmand, så i dag er tilsyneladende ikke min dag," fortæller hun også.

Foto: TikTok

Meghan har også delt en anden video, hvor hun tager til genmæle mod nogle af de kommentarer, der er blevet tilføjet til hendes første video.

"Jeg ville aldrig gå i havet med en hvid Shein-bikini, uden først at være sikker på, at den ikke er gennemsigtig," var der blevet skrevet i en kommentar.

Dette fik Meghan til at svare med følgende: "Okay, det er dig. Men for mig… Jeg dukker op. Måske skulle jeg dog have tjekket denne gang. Hov!"