Ung Netflix-stjerne afgået ved døden - stukket ihjel

23/11/2023 11:33

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den unge stjerne er død efter et væbnet røveri.

Mest læste i dag

En colombiansk skuespiller, der havde medvirket i et Netflix-show, er ifølge lokale medier blevet fundet død efter et formodet væbnet røveri.

Kevin Andrés Muñoz Tovar, også kendt som Kevin Muñoz, blev fundet død med sine hænder og fødder bundet og flere sår i La Playita, Tuluá, Colombia.

Lokale medier har sagt, at hans sår menes at være forårsaget af et machete-angreb, og at han også blev slynget, før han blev dræbt.

En 19-årig mistænkt er siden blevet anholdt for drabet, men er ikke blevet navngivet af myndighederne. Det skriver Unilad.

Chefen for det lokale politi, Nicolás Suárez, talte med lokale forretninger og sagde: "Valle politiafdeling rapporterer, at takket være den rettidige information fra borgerne, blev tilfangetagelsen af ​​en 19-årig mand opnået, som angiveligt havde deltaget i drabet. af Kevin Andres Munoz Tovar, en kendt skuespiller fra en colombiansk film.

"Forsøgspersonerne, der forårsagede skaderne, flygtede derefter fra stedet, men takket være oplysninger fra lokalsamfundet blev en af ​​dem fanget.

Den unge skuespiller begyndte at gøre fremskridt med sin karriere, da han deltog som sekundær i Netflix-filmen fra 2020 med titlen Lavaperros/Dogwashers, en colombiansk-argentinsk krimi-sort komedie-dramafilm instrueret af Carlos Moreno.

Han havde også været med i Apple TV-serien Echo 3, hvor han havde en sekundær rolle.

Han havde også medvirket i et afsnit af det streaming colombianske tv-program Turbia. Historien fokuserer på to samfund, et velhavende og et andet fattigt, som står over for vandmangel efter måneders tørke.