Unge kvinder opdraget til at begå indbrud: Anholdt med skruetrækker i bh’en

Unge kvinder begår indbrud i Europa. Politiet har nu optrevlet bagmændende.

Tysk politi har optrevlet en tyvebande, der formodes at have opereret i op til flere lande i Europa. I Tyskland alene har tyvebanden stået bag intet mindre end 10.000 indbrud.

Under en politiaktion i München i Tyskland lykkedes det politiet at fange tre unge piger. Pigerne var i gang med at begå indbrud i en ejendom, da ejendommens beboere forskrækkede piger, som derefter løb direkte i politiets arme.

Efter en kropsvisitation stod det klart for politiet, at der ikke var tale om tre helt almindelige unge kvinder.

En af pigerne havde en skiftenøgle i bukselinningen og en anden havde en skruetrækker i bh’en. Alle tre piger var forsynet med identitetskort, der skulle bevise, at pigerne var under den kriminelle lavalder, der i Tyskland er 13 år.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Pigernes fingeraftryk bekræftede senere, at de alle tidligere var blevet anholdt for tyveri i adskillige andre tyske byer. De var dog hver gang blevet løsladt på grund af deres lave alder. Men så nemt slap de ikke denne gang

Efter en imponerende politiindsats lykkedes det politiet at optrevle en af Europas mest flittige indbrudsbander. Den indbrudsbande som de tre piger selv stammede fra. 

Politiet fandt senere pigernes kroatiske pas, som kunne bekræfte, at de alle var over den kriminelle lavalder. Det blev startskuddet til det omfattende efterforskningsarbejde.

Den organiserede kriminalitet skulle vise sig at være et familieforetagende med baggrund i roma-miljøet i Kroatien, hvor forældrene opdrager deres børn til at blive indbrudstyve.

Læs også

68-årig kvinde nægtede at spille Lotto - så gik vild sandhed op for hende: ‘Det har været de værste dage i mit liv’

500 mennesker fra omkring 30 familier formodes at høre til klanen, der har sine egne regler og værdier.

Kroatisk politi har sidenhen fanget klanoverhovederne bedstemor Jovanka og bedstefar Rade, der var i besiddelse af smykker og værdigenstande for over 750.000 danske kroner og som levede i luksus. De sidder nu begge i tysk fængsel og afventer deres dom. Det skriver TV2

Børnene opdrages fra små til at stjæle. De går sjældent i skole og de gifter sig ind i hinandens familier. Pigerne sælges til den pris, de forventes at kunne indtjene i tyvekoster.

Denne form for organiseret kriminalitet opererer ved at sende bandemedlemmer op gennem Europa. En tur varer omkring tre måneder, hvor bandemedlemmerne udelukkende begår indbrud på indbrud.

Læs også: Kvickly plaget af tricktyverier - nu advarer butikschefen kunder mod at betale kontant

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip