Vanvittig sex-ferie vender tilbage: Ubegrænset sex med op til 100 kvinder

Mangede troede det i første omgang blot var et scam, da 'Sex Island' meldte deres ankomst. Nu vender den vanvittige sex-ferie dog tilbage, og den er vilder end nogensinde før.

Det skabte i den grad overskrifter verden rundt, da sex-ferien ‘Sex Island’ pludselig dukkede op. Det er nemlig ikke en ferie, der er for de sarte, og med overskrifter som, ubegrænset sex, 100 sygdomsfrie piger og hash, var det noget, som de fleste lagde mærke til.

Mange var dog i tvivl om, hvorvidt det faktisk var et rigtigt tiltag eller om det blot var et marketingsstunt. Sex-ferien løb dog af stablen, og flere af deltagerne berettede efterfølgende om, hvordan det havde været.

Læs også

Gynækolog advarer: Lad være med at putte hvidløg i din vagina

Det kan de eller andre så berettet om igen, for nu vender Sex Island tilbage, og det er muligt at købe billet til det eksklusive event, hvor man i løbet af fire dage kan få alt det sex man har lyst til, og man kan vælge mellem 100 forskellige piger.

Det vides ikke hvor, at ‘ferien’ finder sted

Skulle man have lyst til at deltage i det noget ekstravagante event, så skal man forvente at have den store pung frem. En billet koster nemlig $6.000, hvilket svarer til lige knap 40.000 kroner.

Dertil ved man fortsat ikke, hvor destinationen på ferien kommer til at være, udover, at det kommer til at være i staten Nevada, hvor Las Vegas blandt andet ligger. Tidligere er ‘Sex Island’ blevet afholdt i Caribien og Venezuela.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Deres markedsføring af ‘Sex Island’ er også til den meget offensive side, men der er ingen tvivl om, at det sikkert frister nogle mennesker.

“Nyd selskabet af de 100 smukke kvinder i vores alkohol- og marihuana venlige miljø. Pigernes mission er at tilfredsstille dig og få dig til at føle dig som en konge. Hvis du har nogle specielle fantasier, så fortæl det til os eller pigerne, og vi laver din fantasi om til virkelighed,” fortæller selskabet bag.

Hvad er Sex Island?

‘Sex Island’ er et ekstravagant event, der strækker sig over fire dage. I alt vil der blive solgt 50 billetter, hvor 50 personer altså har mulighed for at komme af sted. Under de fire dage vil hver deltager have mulighed for at vælge to piger, som vil forkæle og have ubegrænset sex med en i løbet af dagen.

Ønsker man at vælge to andre piger, så står det altså frit for den kommende dag. Selskabet bag ‘Sex Island’ skriver, at alle de 100 piger er tjekket for sygdomme, og de har en stram politik, at alle deltagerne skal bruge kondomer.

Der er ingen regler for, hvem der kan komme med på denne fest, så hvis et ægtepar skulle være interesseret i at spice deres forhold lidt op, så holder selskabet bag ‘Sex Island’ dem ikke tilbage.

Foruden den ubegrænsede mængde sex man kan dyrke på turen, så vil der være fri afbenyttelse af alkohol og marihuana, ligesom der også bliver arrangeret underholdning i form af casino- og pokerturneringer m.m.

Sex Island finder sted fra den 4. juli til og med den 7. juli, og kan man købe billetter via deres officielle hjemmeside.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

 

 

Dagens Gossip