Vejede for meget: Hannah tvunget til at være fotograf til fest

30-årige Hannah Guthrien. Foto: Instagram @ hannahsjourneypcosweightloss

Det var ikke meningen, at den 30-årige kvinde skulle agere fotograf, men det blev hun nødt til på grund af sin overvægt.

114 kilo.

Det var det maksimale antal kilo, der måtte stå på vægten, da Hannah Guthrie skulle stille sig op på den.

Læs også

Trist statistik: 19.000 gange er det allerede sket i år

I 2017 var hun til fest med nogle veninder, hvor de skulle køre på segway. Her måtte vægten ikke overskride 114 kg, men da 30-årige Hannah Guthrien stillede sig op på den, viste tallene, at segway-turen blev uden hende.

Vægten sagde nemlig 127 kilo.

“Jeg havde glædet mig til det, jeg havde aldrig prøvet at køre på en segway før. Det faldt mig slet ikke ind, at min størrelse kunne være et problem. Jeg var så pinlig berørt efter vejningen, og de fortalte mig, at jeg ikke kunne deltage, fordi jeg overskred vægtgrænsen,” forklarer hun til News.com

Det betød, at i stedet for at deltage i aktiviteten med veninderne, blev Hannah fotograf. 

Episoden inspirerede Hannah Guthrie til at ændre sit liv.

Hannah ændrede livsstil

Efter festen valgte Hannah Guthrie at ændre sit liv. Hun vidste, at hun blev nødt til at ændre på tingenes tilstand, hvis der skulle ske noget.

“Jeg brugte rigtig meget tid på at være derhjemme og smugspise og trøstespise. Jeg kunne sidde på arbejde og blive helt opstemt over at planlægge, hvad jeg skulle købe ind på vejen hjem, hvor jeg ville spise det hele," fortæller hun.

Men de usunde spisevaner ændrede sig, da hun begyndte at fokusere på at spise sundere og dyrke fitness. Det lykkedes hende at tabe sig hele 38 kg, og forløbet har hun dokumenteret på sin Instagram-profil.

“Jeg fokuserede på vægten, men jeg brugte også min profil som en slags dagbog, hvor jeg lagde vægt på at være ærlig,” forklarer den unge kvinde og uddyber, hvordan hun også delte billeder på de dage, hvor hun havde trøstespist og gået ombord i alt det, der tidligere var en del af stort set alle ugens dage for hende. 

“Det gav en masse respekt og støtte fra andre, og det hjalp mig til at forstå, at ingen er perfekte og vægttab er en hård proces.”

På trods af hendes resultater, så har Hannah stadig dage, hvor hun længes efter søde sager, men hun har lært, at det er okay at spise den slags ind imellem. 

 

 

Læs også

Fragtmand lavede stor brøler: Spærrede Sarah og hendes søn inde i 2 døgn

 

 

 

Dagens Gossip