Verdens dårligste tungekys: 68-årig mand skulle have syet tungen på igen

Foto: Shutterstock.com

En 68-årige mand havde helt sikkert regnet med, at han skulle have en dejlig aften med en 52-årig kvinde. Han blev dog overrasket, da han stak tungen ind i munden på hende.

Et tungekys er normalt dejligt og lidenskabeligt, og sådan havde en mand fra Detroit sikkert også forestillet sig det, da han begav sig ud i et kys med den 52-årige Youlette Wedgewood.

De to mødtes hjemme hos manden den 28. januar, og her havde de aftalt, at de skulle kysse. Den 52-årige kvinde fortalte dog manden, at det altså skulle være uden tunge.

Læs også

40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Og det mente hun.

Manden kunne dog ikke dy sig, og han forsøgte derfor at snige sin tunge ind i munden på den 52-årige Youlette Wedgeworth, og det brød hun sig ikke om. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet CNN og Detroit Free Press.

Hun klappede derfor tænderne sammen, hvilket betød, at hun bed tungespiden af den 68-årige mand.

Fandt tungen i soveværelset

Kvinden er nu tiltalt for at have overfaldet manden, et overfald så bizart, at statsanklageren ikke har set noget lignende i sin karriere.

“Jeg tror, at det her er den første sag af den slags i mine 27 år som anklager,” fortæller statsanklager Eric Smith til mediet Detroit Free Press.

Mediet skriver også, at politiet fandt et stykke af mandens tunge i soveværelset, og han blev efterfølgende kørt på hospitalet for at få syet tungen på igen.

Læs også

Mor rasende på børnehaven: Hvad har i gjort ved min søn?

 

 

Dagens Gossip