Video: 20-årig ex-soldat smides ud af natklub - Kører frontalt ind i dørmand

Foto: Overvågningsbillede Dorset Politi

En 20-årig ex-soldat blev smidt ud af en natklub, da han ikke kunne opføre sig ordentligt. Det ville han ikke finde sig i, og han vendte derefter tilbage i sin bil, hvor han kørte frontalt ind i en dørmand.

Nogle mennesker har bare en kort lunte, og de har svært ved at håndtere, hvis de føler sig uretfærdigt behandlet. Det var tilfældet for en 20-årig mand, da han bevidst valgte at køre direkte ind i en dørmand, efter at han blev smidt ud af en natklub.

20-årige Shailem Dodson der er tidligere soldat, var i byen med sine venner en aften i december, og her udviste han en aggressiv adfærd over for personalet og andre gæster på natklubben, og han blev derfor bortvist af den ene dørmand Darren Peterson.

Det ville den 20-årige ex-soldat ikke finde sig i, og han lovede bål og brand mens han forlod etablissementet omkring klokken 02:30. Ganske få minutter efter vendte Shailem Dodson tilbage, og det var i hans lille sorte Vauxhall (Opel) Corsa, og den havde retning direkte mod dørmændene foran klubben.

Den ene dørmand undgik med nød og næppe at blive ramt, men det var ikke tilfældet for kollegaen Rafael Zanin, der blev ramt fra siden og derefter fløj gennem luften.

Darren Peterson der havde vist den 20-årige ud af klubben, fik derefter en besked i sin øresnegl om, at han skulle skynde sig ud til hoveddøren. Her kunne han se, at hans kollega lå blødende på jorden, mens en bil var kørt frontalt ind i en lygtepæl. I første omgang troede han, at det blot var en spritbilist, men han erfarede hurtigt, at det var samme bortviste ex-soldat.

”Da jeg fik fat i ham igen, sagde han ’Bare dræb mig. Jeg har fejlet. Dræb mig nu’ og han var virkelig undskyldende på det tidspunkt,” fortalte dørmanden Darren Peterson ifølge den britiske avis Metro.

Du kan se sammenstødet i videoen herunder:

 

Vi tog ikke truslen alvorligt

Da Shailem Dodson blev vist ud fra klubben i første omgang, forsøgte han både at bide personalet, og han truede med, at hans far ville komme efter dem. Sådanne trusler hører dørmændene ofte, og derfor lagde de heller ikke meget i det.

Det gjorde de heller ikke bagefter, da den 20-årige udenfor klubben truede med, at han ville komme tilbage og gøre skade på dem. Ben Hickson der var den ”heldige” af de to dørmænd udenfor klubben, fik kun et par småskavanker, men han var alligevel meget overrasket over hele situationen.

”Jeg stod udenfor sammen med Rafa. Ingen var hårdhændede ved den mistænkte, men han sagde, at han ville komme tilbage, og at det ikke ville være rart. Jeg blev ramt på benet, og det gav mig nogle små skavanker, hudafskrabninger og et piskesmæld,” fortalte Ben Hickson og tilføjede:

”Vi får trusler hele tiden, og man er nødt til at tage dem en smule seriøst, men vi tog tydeligvis ikke denne her seriøst nok. Jeg har aldrig oplevet noget lignende,” lød det slutteligt for dørmanden.

Læs også

Hun forsøgte at sælge sin 13-årige datters mødom for 156.000 kroner

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip