Video: 74-årig mand tvinger alligators gab op for at redde lille hund

Skærmbillede: YouTube

En 74-årig mand tøvede ikke et sekund, da en alligator angreb hans hund.

De fleste hundeejere kan vedkende sig, at man vil gå langt for at redde sin hund. Alligevel er der sandsynligvis mange, der ville tøve, hvis en alligator fik fat i hunden.  

En mand og hundeejer, der dog ikke tøvede et sekund med at udsætte sig selv for fare, for at redde sin lille hund, var 74-årige Richard Wilbanks. 

Richard Wilbanks og hans lille Cavalier King Charles Spaniel, Gunner, gik ved siden af en dam i Estero, Florida, da en alligator pludselig kom flyvende op fra vandet og greb hunden i sit gab. Herefter trak den sig tilbage til vandet. 

"Den kom ud af vandet som et missil," sagde Wilbanks til CNN. "Jeg havde aldrig troet, at en alligator kunne være så hurtig." 

Heldigvis tog det ikke Gunners ejer lang tid at reagere. Han tøvede nemlig ikke med at sætte sig eget liv på spil, for at redde sin elskede hund. 

Derfor hoppede han ned i vandet, hvor han tog fat om alligatoren, mens han forsøgte at åbne dens gab, så hunden kunne slippe fri. Det lykkedes til sidst at få åbnet alligatorens gab, men ikke uden, at han selv fik skader på hænderne. 

Artiklen fortsætter efter videoen (OBS: Vi gør opmærksom på ubehagelige lyde) 

Puppy rescued from jaws of alligator in Florida

Gunner har naturligvis været en tur forbi dyrlægen. Han fik et lille punkteringssår i maven, men har det ellers fint, skriver CNN. Wilbanks fortalte desuden, at hans hænder var "tygget igennem". 

Efterfølgende har Richard Wilbanks udtalt, at han ikke vil have alligatoren fjernet. Han sagde, at 'de er en del af naturen og en del af vores liv'. 

Hertil gjorde han det dog også klart, at han fremover vil holde Gunner i snor og mindst tre meter fra dammen. 

 

Dagens Gossip