Video: Kæmpe eksplosion på fabrik dræber 47 personer

En stor eksplosion på en kemisk fabrik kostede 47 mennesker livet, og yderligerer 90 personer er kommet til skade. Et overvågningsvideo har udefra fanget den voldsomme eksplosion.

Advarsel: Videoen viser elementer, der ikke er for sarte sjæle

Sent torsdag eftermiddag blev en kemisk fabrik ramt af et jordskælv, og det skulle have forårsagede den gigantiske eksplosion, der tog livet af 47 personer og skadede yderligere 90 personer.

Jinagsu Tianjiayi fabrikken ligger i den østlige del af Kina, og overvågningsvideoer har fanget den voldsomme eksplosion, hvor man ser en kæmpe ildkugle der bare stiger til vejrs efterfulgt af en masse sort røg.

47 mennesker blev dræbt som følge af eksplosionen, mens 90 andre er meldt kritisk sårede. Enkelte er blevet forbrændt mens andre har fået alvorlige skræmmer af sprængt glas og andre vragrester.

Læs også

Gunnar fik sat et nul for meget på sit bilkøb - Forhandler vil ikke give pengene retur

En ”nabo” til fabrikken, der bor små 10 kilometer derfra, fortalte til lokale medier, at eksplosionen vækkede ham fra hans middagslur, og at gaderne var fyldte med skadede folk. Samtidig kunne han også berette om, hvordan flere huser omkring i nærheden af fabrikken, var fuldstændig ødelagte.

”Glasdøre og vinduer er blevet knust, og de ældre huse er så beskadiget, at de er ubeboelige,” fortæller naboen Chen ifølge New York Times.

Ild i lastbil fyldt med naturgas

Det vides endnu ikke, hvad der præcist var årsagen til, at fabrikken eksploderede. Det vides dog, at der var et jordskælv, der blev målt til 2.2 på richterskalaen, og det menes at have båret en del af skylden.

En del af skylden skulle en lastbil fyldt med naturgas også have haft. Ifølge New York Times skulle der være gået ild i lastbilen, og den skulle være eksploderet i et område, hvor der blev opbevaret benzin.

Ifølge New York Times blev hele 3.000 ansatte og 1.000 beboere evakueret fra området i løbet af torsdagen, og det vides endnu ikke, hvor beboerne kan vende tilbage til deres boliger.

 

Det er ikke første gang, at der har været en eksplosion i det område. Tilbage i 2007 var der en eksplosion i en anden kemisk fabrik, og det kostede livet for syv ansatte.

Læs også

Hvad? Er der en puma på fri fod i Danmark!

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip