Video: Se et ægteskab kollapse på 30 sekunder

En uheldig video med den rammende titel "Brud tjekker sin mobil under bryllupsceremonien" har ramt nettet og skabt forargelse på sociale medier som Reddit.

I den 30 sekunder lange video står en brud og gom side ved side, mens præsten vier dem. Pludselig tager kvinden hånden ned ved barmen og graver en mobiltelefon frem.

LÆS OGSÅ: Dårlig dag for chauffør: Glemmer at trække håndbremsen

Til hendes kommende mands store overraskelse begynder hun at bruge telefonen - måske tjekker hun vejrudsigten, eller måske skal hun lige sende en sms.

Det er tydeligt, at manden prøver at fortælle sin kommende kone et par ting med sine øjne og kropssprog, men bruden lader sig ikke distrahere, før end hun er færdig. Og med et snuptag ryger mobilen tilbage i barmen.

På det amerikanske sociale medie, Reddit, har videoen, der tidligere har floreret på nettet, fået folk til at skælde bruden ud.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Hvad fanden sker der. Jeg er faktisk rasede over det. Sikke en kælling. Jeg har ondt af fyren", skriver en mand på Reddit. 

Historien melder ikke noget om, hvorvidt parret gennemførte ceremonien. Men man skal måske lige tøve en kende med at kopiere brudens trick.

Se videoen her:

 

Dagens Gossip