Video: Tre gange slår lynet ned i passagerfly

"Min damer og herrer, I har nok bemærket, at vi er blevet ramt af et lyn", meddelte en pilot sine passagerer under en KLM-flyvetur i fredags, hvor et vildt stormvejr fik utallige lyn til at lyse himlen op.

Kort forinden havde de 174 passagerer, som var på vej fra Amsterdam til Birmingham, hørt et ordentlig brag i kabinen. Det skriver dailymail.uk

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du (forhåbentlig) et flystyrt

De forskrækkede passagerer i flyet blev ikke bare ramt af lynet en gang, men tre gange undervejs.

- Efter braget var min første tanke, at motoren var eksploderet, siger en af passagerne, den 51-årige forretningsmand Tony Everitt til dailymail.uk.

Men der var ingen grund til panik, for flyet holdt til nærkontakten med lynene. Og flyet landede helt efter planen i Birmingham.

- Du venter på, at noget skal ske, og så indser du, at intet er gået galt, sagde den 51-årige forretningsmand om den skræmmende oplevelse til dailymail.uk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Nede på jorden havde 42-årige Tracy Maekin White trodset uvejret og sneget sig udenfor for at fange stormvejret på sin telefon.

- Jeg tror, det er et "once in a lifetime"-billede. Jeg tvivler på, at jeg vil se noget lignende igen. Jeg er ikke fotograf, det var bare et lykketræf, at jeg filmede lige der, fortæller Tracy Maekin White til dailymail.uk.

Se videoen her:

 

Dagens Gossip