Vildt vægttab: Hun er næsten ikke til at kende

Foto: Instagram @jessicasimpson

I forbindelse med en graviditet var der kommet en del ekstra kilo på. Faktisk var sangerinden Jessica Simpson blevet 45 kilo tungere, og dem ville hun gerne smide igen, efter fødslen.

I marts 2019 fødte sangerinden Jessica Simpson sit tredje barn. I den forbindelse havde hun også taget rigtig mange kilo på. Faktisk var hun blevet 45 kilo tungere i løbet af sin graviditet, og dem ville hun gerne smide igen, efter fødslen.

Læs også

Anne Gadegaard gør det igen: Smider bh'en og viser kroppen frem

De 45 kilo røg dog ufatteligt hurtigt. Blot seks måneder efter, havde kendissen allerede smidt det hele. Det svarer til et månedligt vægttab på 7.5 kilo hver eneste måned. 

Fejrer 40-års fødselsdag i gamle jeans

På Instagram kunne de over 5 millioner følgere for nyligt se, at den 40-årige amerikanske sangerinden nu igen kan passe et par gamle jeans. Ifølge hende selv har de ligget i skabet i 14 år, og nu kan hun altså lukke dem igen. 

Sådan har hun tabt sig

Jessica Simpson har dog ikke ligget på den lade side i de seks måneder, hvor hun tabte de 45 kilo. Det skrev vi om tilbage i maj.

Hendes personlige træner Harley Pasternak afslørede til mediet E! News, hvordan stjernen formåede at smide de mange kilo så hurtigt.

Først blev der lagt en kostplan, som stadig indeholdt flere af Jessica Simpsons livretter, og dernæst blev der lagt en plan for, hvor aktiv hun skulle være.

I første omgang skulle hun blot gå 6.000 skridt om dagen, men i takt med at konditionen blev bedre, blev tallet opjusteret til 14.000 skridt.

Samtidig med dette skulle Jessica Simpson indtage tre måltider i løbet af dagen samt to snackmåltider. De bestod typisk af mandler eller grønne bønner.

Efter at Jessica Simpson var kommet godt i gang med hendes kostplan og hendes mange daglige gåture, skulle hun også begynde at træne. Hun fik derfor inkorporeret en full body-workout hver anden dag, og gradvist skulle hun øge intensiteten af sin træning.

For at undgå, at Jessica Simpson ‘glemte’ at gå eller træne, så skulle hun dagligt sende en e-mail til sin træner.

Læs også

DMI: Strandvejr i næste uge!

 

 

 

 

 

Dagens Gossip