Mundhuggeri om ansigtsmaske førte til skuddrab

Foto: Shutterstock.com

Striden om en ansigtsmaske førte til, at en kassedame blev dræbt, mens andre blev kvæstet.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mundbindet har været et omdiskuteret emne i USA. Her er der nemlig mange, der nægter at bære dem, hvilket for nylig ledte til, at der udspillede sig nogle voldsomme scener i et supermarked i Decatur, Georgia. 

Politimyndigheden Georgia Bureau of Investigation bekræfter nemlig i en pressemeddelelse, at en strid om en ansigtsmaske førte til, at en kassedame blev dræbt, mens også flere blev kvæstet af skud.

Læs også

Kvindes råd går viralt: Forlad aldrig bordet på første date

I meddelelsen fremgår det, at den forfærdelige hændelse fandt sted tidligt om eftermiddagen, da en 30-årig mand tog ind til det lokale supermarked. Her var han nået frem til kassen, hvor det ovennævnte mundhuggeri skulle have fundet sted imellem manden og kassedamen. 

Det oplyses ikke, hvorvidt skænderiet opstod, fordi manden ikke bar maske, om han bar den forkert eller noget helt tredje. 

Det endte dog med at føre til, at han forlod supermarkedet uden sine varer, hvorefter han vendte tilbage til butikken - men denne gang bevæbnet med en pistol. Her skulle han have gået direkte hen til kassedamen og affyret skud imod hende. 

En politibetjent, som arbejder i supermarkedet ved siden af sit arbejde som politibetjent, ankom og forsøgte at bryde ind. Men dette medførte i stedet, at den 30-årige rettede sit våben mod betjenten. 

Betjenten var dog ligeså bevæbnet og trak derfor sit våben, hvorefter de to vækslede skud, som kvæstede dem begge. 

Den 30-årige forsøgte at kravle ud, men han blev anholdt, da flere betjente ankom til supermarkedet.

Kassedamens liv stod dog ikke til at redde, og hun blev erklæret død ved ankomsten til sygehuset. 

Der var dog ydermere endnu en ansat, der var blevet ramt af et strejfskud, som man behandlede i supermarkedet.

Læs også

Morten Østergaard træder ud af Folketinget

 

Dagens Gossip