What? Pige står på hænder et vildt sted

Foto: Shutterstock

En farlig trend spreder sig i Storbritannien.

Flere bruger jernbaneoverskæringer til at posere på farlige og opsigtsvækkende billeder.

Senest har en ung pige stået på hænder ved en jernbaneoverskæring.

Network Rail udsendte en advarsel, efter at optagelserne dukkede op, og sagde, at jernbanen "ikke er et et sted for fotoshows".

Læs også

Nye symptomer på Omikron: Dette kan du forvente

Hændelsen skete i Broxtowe, Nottinghamshire, på en sporstrækning, der bruges af tog, der kører op til 130 km/t. Politiet sagde, at pigerne udviste en “åbenbar tilsidesættelse af deres egen sikkerhed og andres."

Flere personer blev også filmet, når de stod på krydset for at tage billeder, med en person liggende på skinnerne.

En nylig undersøgelse af krydset, beliggende i Attenborough Nature Reserve, registrerede 22 eksempler på misbrug på kun ni dage. Network Rail-rutedirektør Gary Walsh sagde ifølge Metro:

“Denne adfærd ved naturreservatets niveauoverskæring er absolut chokerende. Jernbanen er ikke en fotomulighed, og det er aldrig sikkert at stoppe eller hænge rundt på skinnerne. De to piger, der står i hånden, er fuldstændig uvidende om de farer, de udsætter sig selv for. Denne hændelse kunne have endt med tragiske konsekvenser for dem, såvel som for deres venner og familie,” siger Gary Walsh.

Inspektør Mark Clements fra British Transport Police tilføjede:

“Personerne i denne optagelse viser tydeligt en chokerende og åbenlys ignorering af deres egen sikkerhed og andre. Det er en strafbar handling, det kan resultere i tragiske konsekvenser eller livsændrende skader. Vi patruljerer jævnligt dette område og minder alle om vigtigheden af ​​at passe på jernbanen og ikke at trænge ind.”

Hændelsen med håndstand på overskæringen blev filmet i juli. Dette var 12 måneder efter, at et par blev fanget på CCTV, der poserede til bryllupsbilleder, mens de stod ved en jernbaneoverskæring nær Whitby, North Yorkshire.

Network Rail sagde, at de gør "alt, hvad vi kan" for at forbedre sikkerheden ved jernbaneoverskæringer, men de har brug for lokalsamfundet  til at "arbejde med os".

Læs også

Hel skole lukket ned: Ukendt coronavariant fundet i Danmark