10 mænd beskriver øjeblikket, hvor de vidste, at de havde fundet den eneste ene

Alle kærlighedsforhold er fyldt med minder - både de gode og dårlige. Minder om det første kys, det første skænderi, den første "offentlige" prut eller den første biograftur.

Og midt i alle hele kommer der forhåbentlig et tidspunkt, hvor man tænker, at man har fundet den store kærlighed, som man skal være sammen med for evigt.

Læs også: 21 kvinder afslører: Det mest sindssyge, jeg gjorde, da jeg var forelsket

For nogle står øjeblikket tydeligt i hukommelsen, mens andre ikke kan pege på et afgørende øjeblik.

På det amerikanske sociale medie Reddit har 10 gifte mænd fortalt deres søde historie om, i hvilken situation de var sikre på, at de havde truffet det rette partnervalg.    

Her er de 10 mænds anekdoter, som helst sikkert vil få dig til at smile:      

Læs også: Hun er 78, han er 39: - Vi knalder som kaniner   

1. Da vi flyttede sammen, og vi pakkede vores bøger ud og satte dem i reolen, trådte jeg et skridt tilbage, da vi var færdige, og så opdagede jeg, at der var dubletter af alle vores favoritbøger. Jeg kan huske, at jeg tænkte for mig selv: Hun er den eneste ene.  

2. Min far var lige død, og jeg var til hans begravelse i en anden stat fem timer væk. Jeg sad alene på et hotelværelse, da min kæreste ringede for at høre. hvordan jeg havde det. Jeg sagde, at jeg havde det fint, selvom jeg var knust indeni. Jeg kunne ikke sove om natten, og ved 4-tiden banker det pludselig på min dør…. jeg kiggede gennem gennem dørspionen og begyndte med det samme at græde. Min kæreste havde kørt fem timer midt om natten, fordi hun vidste, at jeg havde det svært.

Læs også: 22 ting du skal vide før du bliver forlovet

3. Den aften vi mødte hinanden, var jeg arbejdsløs, og hun var alt for attraktiv for mig. Da jeg endelig fik fortalt hende om min arbejdssituation, svarede hun igen med: "Det ser ud til, at jeg køber drinks i aften". Jeg vidste, at hun var noget særligt, et år senere spurgte jeg hende, om hun ville gifte sig med mig. Vi har været sammen i 10 år og har to børn. Hun går hjemme for tiden, og nu er det mig, der køber drinks til hende.

4. Jeg var i biograffen med en stor gruppe. Det var en fjollet film, men der var kun en person, der grinede, når jeg grinede. Jeg fandt ud at, hvem hun var. Vi gik ud sammen. Vi blev ved med at grine af alle de forkerte øjeblikke af livet. Vi har været gift i næsten 25 år - og vi griner stadig, når ingen andre gør.

Læs også: Se listen her: De fem største turn off’s i sengen

5. Det skete det øjeblik, hvor jeg stoppede med at tænke "jeg" i stedet for "vi".

6. Da hun vækkede mig kl. 05, fordi jeg skulle se en fodboldkamp på pubben.

7. Jeg var i soveværelset og var ved at gøre mig klar til at gå ud, da jeg hørte min kæreste fra stuen udbryde: "Det er, hvad du får for at tage røven på Indiana Jones, din idiot". Jeg bad hende gifte sig med mig kort efter. Jeg tror, hun sad og så "Last Crusade".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

8. Da hendes bil blev skadet på en p-plads, mens jeg lånte den - jeg var uden skyld. Og hendes første ord til mig var: "Er du ok?". Det øjeblik, hvor du opdager, at hun bekymrer sig mere for dig end en dyr livløs ting, ved du det. 

9. Vi var på vej til et middagsselskab. Jeg var nødt til at stoppe og få luft på dækkene, og det begyndte at regne massiv. Hun havde brugt tre timer på badeværelset for at gøre sig klar, men hun gik alligevel ud af bilen i regnen og tog en hættetrøje på og holdt lommelygten for mig. 

10. Hun rettede mig, da jeg utalte navnet på Gandalfs sværd forkert. Gud, jeg elsker denne kvinde.