11 ting du skal vide, hvis du dater en selvstændig kvinde

Skrevet af Lotte Gyldenvang

|

08/10/2014
Undrer du dig også over, hvad der sker i hovedet på selvstændige kvinder, så kan du blive klogere her.

Dagens topnyheder

Tiden er ovre, hvor man som kvinde blev nødt til at smile sødt til nabogårdens søn, for at have en sikker fremtid. Det er ikke længere nødvendigt, at manden sørger for kvinden. Dagens.dk har lave en liste over ting, du bør vide, når du dater en selvstændig kvinde.

1. Vi har brug for alenetid. En lille smule hver dag. Nogle dage mere end en lille smule. Men det betyder ikke, at vi har mistet interessen for dig.

2. Vi kan selv rydde vores ting op. Vi venter ikke på, at du kommer og ordner vores problemer.

Læs også: Sådan kan du høre, om han synes, du er lækker

3. Vi har det ganske fint med at lave gøremål, løbe ærinder og træne alene. Hvis du vil holde os ved selskab, er du velkommen, så længe du ikke taler til os imens.

4. Vi er komfortable med selv at betale for vores ting. Det bliver akavet, når du hele tiden insisterer på at sørge for os. Vi har det helt fint med at dele regningen på en restaurant. Faktisk får det os til at føle, at vi ikke skylder dig noget.

5. Hvis vi tager til en fest, hvor deltagerne primært er dine venner, har jeg ikke brug for, at du hænger ud med mig hele tiden. Jeg er udmærket i stand til selv at småsnakke med mange fremmede mennesker. Faktisk nyder jeg det. Dog skal du ikke helt glemme mig, da du sikkert er min favoritperson i lokalet.

Læs også: Sådan ved du, du har været single for længe

6. Vi ved, hvordan man laver en opsparing og er oprindelig interesserede i vores pensionsplaner.

7. Idéen om at indgå i et ægteskab lyder god med den rigtige person. Men hvis det bliver nødvendigt, er vi udemærket i stand til at tage os af os selv. Vi vælger at være i et parforhold, fordi vi kan lide dig. Ikke fordi vi ikke kan leve uden dig.

8. Nogle gange ønsker vi i al hemmelighed en kok, rengøringhjælp, massør, personlig træner eller stylist i stedet for en romantisk partner.

9. Vi arbejder fordi vi ønsker vores egen karriere. Vi er ikke afhængige af, at du kommer og leger sugardaddy. Forvent ikke, at vi tager en fridag, bare fordi du har skaffet billetter til en afgørende kamp i Parken. Vi har ambitioner og sætter en ære i vores job.

Læs også: 20 irriterende ilandsproblemer, vi døjer med hver eneste dag

10. Hvis du vil se fodbold eller på bar med vennerne, er det helt fint med os. Faktisk foretrækker vi det ind imellem, fordi det giver os mulighed for at bruge tid med vores veninder eller bruge natten på vores uafhængige interesser.

11. Vi elsker stadig store knus, en masse opmærksomhed og når du fortæller, hvor meget du elsker os. Selvstændighed vil aldrig kunne trumfe følelse af at være elsket.