18-årig Cammilla flirtede med ubåds-madsen: Nu er hun med i Date Mig Nøgen

Foto: Tv2

Den 18-årige Cammilla Kürstein blev landskendt, da hun stod frem og fortalte, at hun fast skrev med den dømte morder Peter Madsen. Nu er hun så fremme igen, da hun er deltager i tv-programmet Date mig Nøgen.

Det chokerede store dele af Danmark, da den blot 18-årige Cammilla Kürstein lod sig interviewe til B.T, hvor hun fortalte, at hun elskede Peter Madsen, ja den Peter Madsen.

I interviewet fortalte hun, at hun var begyndt at udveksle breve med den dømte ‘ubådsmorder’ og at de elskede hinanden. Hun havde flere gange forsøgt at komme til at mødes med Peter Madsen, men det havde hun ikke fået lov til.

Læs også

Teenager er i tæt kontakt med Peter Madsen: Vi elsker hinanden

På mandag kan danskerne dog komme til at se den unge pige igen, for hun er nemlig deltager i det kulørte datingprogram ‘Date mig Nøgen’. Mange danskere slog nemlig øjnene op, da de så forpremieren via Tv2Play, og den unge Cammilla pludselig stod nøgen på skærmen.

Da programmet blev optaget, havde B.Ts historie dog ikke været bragt endnu, og derfor anede Tv2 Zulu ikke, at deres nøgendeltager var pennevenner med Peter Madsen.

 

Det fortæller TV2-redaktør Ole Sejr Skjødt i en mail til Ekstra Bladet.

“Vi er først blevet opmærksomme på Cammillas relation til Peter Madsen efter, at programmet var blevet optaget. Vi ser dog ingen grund til at lade dette gå ud over programmet og de andre medvirkende, som har brugt tid på at stille op. Cammilla har truffet nogle valg i livet, som de fleste ikke er enige i, men hendes valg ligger uden for programmets ramme og ambition om at omfavne den nøgne krop uden filter,” lyder det fra redaktøren.

Peter Madsen tatovering kan ses i programmet

Da Cammilla Kürstein blev interviewet til B.T, fortalte hun om, hvordan hun hun havde fået Peter Madsen til at skrive en besked, som hun efterfølgende fik tatoveret på sin arm.

Den tatovering havde hun allerede fået, inden datingprogrammet skulle optages, og derfor ser man også tatoveringen i selve programmet.

 

I ‘Date mig Nøgen’ er Cammilla Kürstein ikke den deltager, der står på midten af gulvet og skal vælge mellem seks nøgne mænd. Hun er en af de piger, der skal vælges mellem.

*Spoiler*

Læs også

21-årige Maja fra 'Date mig Nøgen: Kun de ældre får ondt i røven over det

Skal du se programmet med Cammilla Kürstein, så opfordrer vi til, at du stopper med at læse videre her.

Cammilla Kürstein ender med at stå tilbage som den sidste deltager, og dermed er det hende, der bliver valgt til at tage på date med den 23-årige fisker Allan.

Læs også

Kvinde chokerer dommerne i Tyskland har Talent: Spiser pølser med numsen