38-årig far raser: Håndværkerne har skidt på mit tag

Foto: Privat

En 38-årig mand skulle have lappet sit tag, og det fik han håndværkere til at gøre. De håndværkere valgte så rent ud sagt at skide på mandens tag.

En 38-årig far skulle have ordnet taget på sit hjem i den britiske by Skegness, og han valgte en lokal virksomhed, da han havde set deres annonce i den lokale avis.

Oplevelsen blev dog alt andet end god for den 38-årige mand, der oplevede, at håndværkerne rent ud sagt sked på hans tag.

“Jeg gik op på stilladset, og der opdagede jeg, at der lå fæces,” fortæller manden til lokalmediet, Lincolnshire Live, inden han fortsatte.

“Jeg blev ret forfærdet. Jeg havde fortalt dem, at de sagtens kunne benytte sig af toilettet i huset, og at de endelig bare kunne bruge mit køkken,” fortæller han.

Det var dog ikke kun på taget, at den 38-årige far fandt afføring fra håndværkerne, de havde nemlig også forsøgt at gemme noget af det væk, ved at smide det i skorstenen.

“De havde endda skovlet det ned i min skorsten. Det er en frygtelig opførsel,” fortæller han.

Privatfoto

Så et billede af ‘gerningsmanden’

Den 38-årige mand fra byen Skegness nøjedes dog ikke med blot at finde afføring på taget, han endte således også med at se et billede af den håndværker, der lavede stort på hans tag, mens håndværkeren havde et stort smil på læberne.

“Skegness er et meget lille område. Han sendte billederne til nogle, og de fandt så vej til mig,” fortæller han.

Den 38-årig mand blev naturligvis rasende, og henvendte sig derfor til direktøren for den virksomhed, hvor han havde hyret håndværkerne til at fikse hans tag.

“Jeg fortalte det til direktøren for virksomheden, og viste ham billederne, og jeg følte, at han blev virkelig aggressive,” lyder det fra den 38-årige mand.

Han valgte naturligvis ikke at betale for det arbejde, som håndværkerne havde udført, og han bestilte i stedet nogle andre håndværkere til at komme og færdiggøre taget.

Historien melder ikke noget, men det tyder ikke på, at de nye håndværkere lavede stort på mandens tag.

Læs også

Du har aldrig spottet den falske Monica i "Venner"

 

Dagens Gossip