5 løgne som alle kvinder fortæller

Når kvinder lyver, er det sjældent af ond vilje. Nej, oftest drejer det sig om at sikre husfreden, bekræfte dig i din mandighed eller for at redde sin egen stolthed. Vi har her samlet nogle af de mest typiske løgne, som kvinder fortæller:

Prut? Nej, det var ikke mig

Jo, det var hende. Og alle ved, at kvinder kan slå en brandskid på niveau med en havnearbejder - men hun vil gøre, hvad hun kan for, at du ikke opdager det. De fleste kvinder har udviklet en evne til at producere sivere fremfor larmere.

Læs også: 10 læsere fortæller: De mest akavede ting jeg har hørt under sex

Åh ja, hvor var det god sex!

Vi kan hurtigt blive enige om, at at ingen vinder, når en kvinde faker en orgasme - for hvis du tror, at hun kommer, kan du jo ikke vide, at du skal gøre det anderledes næste gang. Der er dog også den mulighed, at hun bare kan mærke, at det ikke sker i dag - ikke nødvendigvis fordi det er dårlig sex, men måske er hun stresset, distraheret, eller også er det bare ok, at den ikke sidder i skabet hver gang.

Hun kan sagtens nyde sex uden at få orgasme, men hvis hun mærker, at det er vigtigt for dig, at det sker, kan hun se sig nødsaget til at stikke en nødløgn.

Bytur med drengene til kl. 7 om morgenen? God tur, skat!

Jo, hun kan sagtens unde dig en sjov aften med vennerne, og jo, hun stoler på dig. Men hvis hun ikke selv er ude og ture med tøserne i samme tidsrum, har hun rigtig mange timer til at forestille sig det værste - fremmede kvinder, der kaster sig over dig, så du nærmest helt hjælpeløs må give efter. Jo, hun ved, at det er pjat, men jalousien kan alligevel komme snigende stik mod al fornuft.

Læs også: Bag scenerne: Sådan ser filmsex ud i virkeligheden

Jeg er klar om to minutter...

Regn hellere med ti. Ikke at alle kvinder bruger timevis foran et spejl, men de fleste har det med at undervurdere, hvor lang tid det tager at få de sidste detaljer på plads. Kan hun mærke, at du er utålmodig, ved hun desuden, at to minutter virker mere opmuntrende end udsigten til at skulle vente i ti.

Nej da, du behøver ikke trimme dine kønshår

Der er ikke just ligestilling, når det kommer til intimfrisurer hos mænd og kvinder. Mens det nærmest forventes, at kvinder udsætter sig selv for smertefulde voksbehandlinger med indgroede hår og kløe til følge, kan mænd præsentere en vildtvoksende skov uden at skulle høre for det. Kvinder har nemlig et indbygget omsorgsgen, der gør, at hun for alt i verden vil have dig til at føle dig selvsikker og sexet, som du er.

Men INGEN nyder at få kønshår galt i halsen. Så gør jer begge en tjeneste og find saksen frem.

 

Dagens Gossip