65-årige Sharon Stone er ikke til at kende med sine nye læber

Foto: Instagram

'Iskoldt Begær'-stjernen Sharon Stone er ikke til at kende på sit 65 års fødselsdagsbillede.

Sharon Stone var i 90'erne af de mest populære skuespillerinder på kloden, og det skyldes ikke mindst hendes rolle i 'Iskoldt begær', hvor en særlig scene både gjorde hende til et sexsymbol men samtidig også en kæmpe stjerne.

I dag er Sharon Stone 65 år. Det fyldte hun for tre dage siden, og i den anledning delte hun et billede fra sengen, hvor hun bestemt ikke er til at kende.

Filmstjernen ligger i sin polkaprikkede natkjole og slænger sig i sengen, men det er særligt læberne, som fanger ens opmærksomhed.

Kæmpe store og knaldrøde læber, som man ikke kan undgå at se.

Til billedet har hun skrevet: 

"Nogen gange får man PRÆCIS, hvad man ønsker," med henvisning til de store røde læber, inden hun også joker med, at det er et sæt Hollywood-læber hun har fået sig.

Foto: Instagram

De skarpe følgere vil dog hurtigt bemærke, at der faktisk ikke er tale om ægte læber, men derimod er der tale om en helt særlig form for slik, som ligner et par store læber, og som man kan spise.

Vi skal blot et halvt års tid tilbage for at finde sidste gang, Sharon Stone gjorde sig bemærket på de sociale medier. Dengang var det for at smide toppen og overlade meget lidt til fantasien. Du kan se billedet herunder:

Læs også

Sharon Stone gør folk vilde: Smider toppen

 

 

Dagens Gossip