Annette Heick afslører beløbet: Så meget tjener hun om måneden

Skrevet af Kamille Isaksen

13 uger siden

|

22/02/2024
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Den kendte danske entertainer har afsløret, hvor mange penge, der ryger ind på kontoen.

Dagens topnyheder

Da Annette Heick gæstede Maria Jencels podcast "112 for din økonomi", gav hun et indblik i de svingende økonomiske realiteter, der følger med livet som selvstændig. Med en indkomst, der varierer markant fra måned til måned, beskriver Annette Heick, hvordan hendes lønudbetalinger fra eget holdingselskab kunne svinge i stor grad. 

Her forklarer hun, hvordan hun i juni og juli i år udbetalte nul kroner til sig selv, fordi hun faktisk ikke manglede pengene på daværende tidspunkt. Efterfølgende understreger hun dog, at der er andre måneder, hvor hun derimod trækker en betydelig sum ud af holdingselskabet.

“Der er andre måneder, hvor der pludselig kommer en ejendomsskat og en termin og nogle andre ting, og så trækker jeg 150.000 lige pludselig," forklarer Annette Heick om den fleksible natur af hendes indkomst.

Udover at navigere i de månedlige udsving i indkomst, deler Annette Heick også ærligt om sin nuværende finansielle situation, herunder en saldo på 6.032,04 kr. på NemKontoen og en minimal opsparing, der i stedet er investeret i ejendom og aktier. 

Med en investering på lidt over 500.000 kroner, har Annette oplevet både op- og nedture på aktiemarkedet, herunder en "gigantisk fejl", hvor hun solgte 600 NVIDIA-aktier for tidligt – en beslutning, der kostede hende en potentiel fortjeneste på tre millioner kroner.

Heicks økonomiske rejse giver et fascinerende indblik i livet som selvstændig, hvor indkomsten ikke er fast, men fluktuerer med de skiftende behov og muligheder.