Janni Ree med skræmmende afsløring

Skrevet af Kamille Isaksen

22/02/2024
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Foto: Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
TV-personligheden afslørede, at hun havde haft en stor frygt for, at der var kræft i livmoderen.

Mest læste i dag

Det så ud til at være et utrolig hyggeligt biografbesøg, da Janni Ree og veninden Ditte Okman trådte op på den røde løber til gallapremieren på filmen ‘ROM’. 

Samtalen faldt på Ditte's nylige kamp mod svære celleforandringer, hvilket satte samtalen i gang om Jannis egne sundhedsmæssige bekymringer. "Jeg har også haft svære celleforandringer i livmoderen ligesom Ditte og har gået til tjek hvert år siden 1998," afslørede Janni, hvilket blotlagde en langvarig kamp med sundhedsangst.

Det skriver HER&NU

Denne angst blev kun forstærket, da Janni pludselig oplevede uventet blødning – et symptom, hun ikke havde mødt siden hun var 45. "Lige pludselig her for to dage siden, så kommer der frisk blod ud, og så tænker jeg - jamen jeg har jo ikke haft menstruation, siden jeg var 45, og så tænker jeg, jeg har livmoderhalskræft," forklarede hun. 

Drevet af en overvældende frygt for det værste, skyndte Janni sig til sin gynækolog for at få afklaret sine bekymringer.

Hos gynækologen blev Janni mødt med en vis beroligelse, da lægen ikke umiddelbart kunne finde tegn på kræft. Selvom gynækologen foreslog, at det nok i stedet var hormonrelateret, forblev Janni usikker og bekymret.

Hun slutter af med at understrege, at hun vil undersøges igen, hvis hendes blødninger ikke holder helt op igen.