‘Badehotellet’-deltager afslører nyt projekt: Realiserer gammel drengedrøm

Skrevet af Kamille Isaksen

22/02/2024
Foto: Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Foto: Foto: Mike Kollöffel/TV 2.
Skuespilleren beskriver det selv som et projekt, der er langt fra 'Badehotellet'.

Mest læste i dag

Den trofaste seer skal ikke vente særlig længe, før første afsnit af den sidste sæson af ‘Badehotellet’ ruller over skærmen. For at være nøjagtig, så kan seerne se premieren den 3. marts. 

Det er netop blevet offentliggjort, at der vil være et gensyn med flere af de gamle kendte ansigter fra serien, som ikke har været med de sidste par sæsoner. 

Derfor kan seerne også se frem til endnu engang at se Simon Stenspil udfolde sig som Edits mand Valter. 

Men selvom Simon Stenspil vil være at finde på skærmen, så er den danske skuespiller allerede på vej med et nyt og spændende tv-projekt i en helt anden genre: “Det er jo noget helt andet end 'Badehotellet'”, siger han til det danske medie HER&NU

Projektet, kaldet "Speeder", er en personlig passion for Simon Stenspil, og det er ikke blot et tv-show. Det er nemlig en realisering af Simon Stenspils langvarige drøm om at blive racerkører. Serien vil guide seerne gennem processen med at blive racerkører i Danmark, herunder hvad det indebærer af omkostninger og forpligtelser. 

Programmet, som vil blive vist på Viaplay og TV3 Sport, er stadig under produktion, og Simon Stenspil og teamet bag forventer at lancere de første fire episoder i løbet af sensommeren. Selvom Simon Stenspil humoristisk påpeger, at han måske er "alt for gammel" til at forfølge en karriere som racerkører, er hans entusiasme og dedikation til projektet tydelig.